係amazon買左野,收到呢个email,有冇識日文jm 幫忙睇下

ernniechow
|
係咪假的?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ichigolatte
|
ernniechow 發表於 18-8-18 15:07
係咪假的?

你本身係唔係amazon個marketplace到買左野,然後改地址送去你相入面個地址?佢confirm你個order 同更改地址
ernniechow
|
ichigolatte 發表於 18-8-18 15:31
你本身係唔係amazon個marketplace到買左野,然後改地址送去你相入面個地址?佢confirm你個order 同更改地 ...

我係amazon jp買左野,冇改地址,要回應嗎?
fanlee
|
ernniechow 發表於 18-8-18 15:40
我係amazon jp買左野,冇改地址,要回應嗎?

依家下面顯示嘅地址係咪送貨地址?
你回覆佢啱定唔啱...
詳細啲就打多次吧⋯⋯
生命麵包
|

呢個係該商店自動回覆收到你訂單既電郵,同埋你係咪用集運? 睇唔清你遮左既野,你改左D咩

ernniechow
|
生命麵包 發表於 18-8-18 16:39
呢個係該商店自動回覆收到你訂單既電郵,同埋你係咪用集運? 睇唔清你遮左既野,你改左D咩

...

遮左係我個名同買d野個名,我係用集運,我只係未比錢時,寫过另一集運地址,比錢後未改過,一定要回覆嗎?
ernniechow
|
fanlee 發表於 18-8-18 16:09
依家下面顯示嘅地址係咪送貨地址?
你回覆佢啱定唔啱...
詳細啲就打多次吧⋯⋯

點回覆?
ichigolatte
|
ernniechow 發表於 18-8-18 17:17
遮左係我個名同買d野個名,我係用集運,我只係未比錢時,寫过另一集運地址,比錢後未改過,一定要回覆嗎? ...

如果你幅圖個地址係正確既,就唔洗做任何野。

如果再有問題,Amazon jp其實有中文客服,你將語言轉番做中文,再去enquiry個頁用中文問,到時佢地會搵識中文客服覆你