請問可以在東京買水果帶上機回港嗎?

LuckyFish
|
如題,謝謝
mercurycc
|
可以,呢排桃好靚。
LuckyFish
|
謝謝jm, 啲桃又平又靚,400yen有4個 仲有我仔好鐘意啲提子
北寄貝
|
蜜瓜、桃、提子⋯我成日都會買。
tansyneko
|
可以
Snoopy_Mom
|
可以呀, 買多d都唔怕
stef
|
你hand carry帶到幾多咪盡買。
最緊要好好地pack唔好爛晒。
小小莉
|
我試過2個人帶左6盒士多啤梨
竇漪房
|
可以

但帶士多啤梨好易壞,要揀d生d嘅!
洛婷
|
LuckyFish 發表於 18-8-18 19:12
謝謝jm, 啲桃又平又靚,400yen有4個 仲有我仔好鐘意啲提子

好平

買多 d 桃,好好食,
香港買貴好多
Poyau
|
可以上機
浩霆豬豬
|

白痴一問,桃使唔使批皮食㗎?
tsung
|
北寄貝 發表於 18-8-18 19:41
蜜瓜、桃、提子⋯我成日都會買。

呢期水蜜桃,香印當造
bertcat123
|
生果記得pack好D, 上次搭飛機有乘客D桃被其他hand carry壓扁咗, D汁係頭頂流落黎, 流到周圍都係
Ashleycorina
|
bertcat123 發表於 18-8-18 21:35
生果記得pack好D, 上次搭飛機有乘客D桃被其他hand carry壓扁咗, D汁係頭頂流落黎, 流到周圍都係 ...

marcus_hclee
|
我都剛落機,不過係大阪回來。手提兩箱生果,一箱桃,一箱提子…日本生果店的員工會pack得好好,我見佢有extra 加d平時套住生果d防碰撞物料。有男士負責拎就一定矛問題啦
juicy媽
|

400 yen 有4個咁多? 好正喎!
LuckyFish
|
浩霆豬豬 發表於 18-8-18 20:56
白痴一問,桃使唔使批皮食㗎?

要批咖
LuckyFish
|
juicy媽 發表於 18-8-18 21:59
400 yen 有4個咁多? 好正喎!

LuckyFish
|
bertcat123 發表於 18-8-18 21:35
生果記得pack好D, 上次搭飛機有乘客D桃被其他hand carry壓扁咗, D汁係頭頂流落黎, 流到周圍都係 ...