小一番學黑鞋有咩推介?

黑色誘惑
|
因為幼稚園三年都唔洗著黑皮鞋,所以從來無買過

有咩牌子推介? 襟,輕同舒服?
caroner
|
黑色誘惑 發表於 18-8-19 00:27

Dr. Kong 不二之選
patpat234
|
黑色誘惑 發表於 18-8-19 00:27

香港買過好多唔同牌子,有平有貴
都唔及淘寶呢個牌子襟著好著
【四季熊男童黑色皮鞋2018新款春季真皮学生软底儿童皮鞋中大童单鞋】http://m.tb.cn/h.3V2LZyU?sm=d5625d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€rGrLbX6ahd8€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]
黑色誘惑
|
patpat234 發表於 18-8-19 01:09
香港買過好多唔同牌子,有平有貴
都唔及淘寶呢個牌子襟著好著
【四季熊男童黑色皮鞋2018新款春季真皮学生 ...

無得試點解決岩唔岩腳形的問題?
Jessy
|
BUSTER 超襟又輕
patpat234
|
黑色誘惑 發表於 18-8-19 01:21
無得試點解決岩唔岩腳形的問題?

呢樣都係搏一搏咋,反正香港嘅買時試完,到真正著住返一日學已經著到腳痛,有得試都無用。
cat2112
|
Buster
黑色誘惑
|
Jessy 發表於 18-8-19 01:27
BUSTER 超襟又輕

邊到有得買?
ch_mama
|
黑色誘惑 發表於 18-8-19 09:41
邊到有得買?

aeon 有賣,
wcpcelia    發表於 18-8-19 15:58
namnamnamlolo
|
我仔著出名都襟既stride rite
第一日都可以甩咗少少皮
bbasco
|
buster.
frog
IloveJJ
|
patpat234 發表於 18-8-19 02:05
呢樣都係搏一搏咋,反正香港嘅買時試完,到真正著住返一日學已經著到腳痛,有得試都無用。
...

香港買,試完,點會著一日已腳痛呀?我啲仔未試過喎!會唔會腳形有問題呀?
IloveJJ
|
邊到有得買?

永安做緊8折
runningma
|
stride rite有減價,買一送一,可以買埋波鞋
aaaiqc
|
runningma 發表於 18-8-19 10:08
stride rite有減價,買一送一,可以買埋波鞋

請問邊度有得賣?
fafapoodle
|
其實,如果幫開小朋友買開鞋仔,都知道佢地著開乜野size, 所以我會响next個網站買,碼準,描述亦清楚,d返學皮鞋好襟著,我三個仔女分別中學、小學同一個幼稚園都係上網買!
patpat234
|
IloveJJ 發表於 18-8-19 10:07
香港買,試完,點會著一日已腳痛呀?我啲仔未試過喎!會唔會腳形有問題呀?
...

如果係腳形有問題就買乜都著到腳痛
只係某1,2個牌子先會咁,其他唔會
Jessy
|
邊到有得買?

Aeon, 永安都有,你買比仔/女?女孩子Aeon應該會多款d

Stride Ride都多人穿但我拎上手覺得佢重d

Frog很便宜但唔襟著
pomanlife
|
cat2112 發表於 18-8-19 03:57
Buster

我都係,永x百貨平靚正
ch_mama
|
Jessy 發表於 18-8-19 12:25
Aeon, 永安都有,你買比仔/女?女孩子Aeon應該會多款d

Stride Ride都多人穿但我拎上手覺得佢重d

無錯,所以frog 我買左一次之後,就轉左buster 同kinghealth