葉承楷醫生定吳珮珊醫生好?

kl0824
|

上網都睇過評價都差不多,唔知邊個好啲?同埋2個係未都係仁安掛單?請大家比啲意見,謝謝

kl0824
|
同埋佢地產檢收費如何?謝謝
playingwood
|
kl0824 發表於 18-8-19 09:58
上網都睇過評價都差不多,唔知邊個好啲?同埋2個係未都係仁安掛單?請大家比啲意見,謝謝

...

我之前生係葉承楷醫生幫我接生的,我開刀生,覺得佢手勢好好,我第二日已落床,健步如飛,傷口無痛過,好快就完全復元佢有係仁安掛牌的,產檢$850

kl0824
|
playingwood 發表於 18-8-19 23:45

我之前生係葉承楷醫生幫我接生的,我開刀生,覺得佢手 ...

我打左去仁安想約葉醫生,佢地話佢已經冇係度掛單
KaChingMami
|

...

吳喺仁安既,六年幾前吳佩珊幫我開刀,幾細心
bbbchoco
|
kl0824 發表於 18-8-20 11:39
我打左去仁安想約葉醫生,佢地話佢已經冇係度掛單

葉醫生系尖沙咀同沙田翹康
我覺得佢好有經驗,好nice.懷孕期間有咩事打番去診所,都肯即日睇我
kl0824
|
bbbchoco 發表於 18-8-20 16:42
葉醫生系尖沙咀同沙田翹康
我覺得佢好有經驗,好nice.懷孕期間有咩事打番去診所,都肯即日睇我
...

多謝你的意見
kl0824
|
KaChingMami 發表於 18-8-20 14:29
吳喺仁安既,六年幾前吳佩珊幫我開刀,幾細心

多謝你的意見
wcbbbbbb
|

...

我去過葉醫生度做過nifty
覺得佢都幾細心幾好問病歷各樣都幾詳細,產檢$850
佢有喺仁安接生
ykyc
|
我睇緊葉醫生,係尖沙咀翹康 $850
做左nifty test $3500
有野問佢好耐心解答 唔hard sell
打算揾揾佢接生
sumdotbb
|
我現在找吳醫生,產檢$900,吾hard sell,都ok,而且有野打去問都會即日覆。