使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

如題, 無論屋企同公司都係, 奇怪

子爵府

好媽媽勳章

回覆 donald63 的帖子

我也是,覺得好慢,已經有兩星期了,但其他網站無事,正常的。

男爵府

我用網頁版睇,有時直情lag到天荒地老,lag到冇心機睇,有好多廣告load得超慢,頂住晒。

侯爵府

直頭一入自由廣場果版就唔旭

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

donald63 發表於 18-8-19 11:20
如題, 無論屋企同公司都係, 奇怪
你好,請問是不是使用桌上電腦? 其他討論區有沒有此情況出現? 謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

朱朱 發表於 18-8-19 16:08
回覆 donald63 的帖子

我也是,覺得好慢,已經有兩星期了,但其他網站無事,正常的。 ...
你好,請問是不是使用桌上電腦? 其他討論區有沒有此情況出現? 謝謝 !

管理員

waynewon 發表於 18-8-19 17:12
我用網頁版睇,有時直情lag到天荒地老,lag到冇心機睇,有好多廣告load得超慢,頂住晒。 ...

侯爵府

回覆 特派員 的帖子

對, 其它討論區無這情況

男爵府

特派員 發表於 18-8-20 09:52

Notebook同ipad用網頁版都有相同情況,兩個OS都係最update version,睇其他討論區比較正常,間中有lag但唔會似自由討論區咁lag到似死機,自由討論區係連 scroll up & down都會 lag死冇反應,reply都係打字都會lag,其他區最多係load慢一兩秒,reply時打字冇乜lag。

子爵府

好媽媽勳章

回覆 特派員 的帖子

用windows 10 pc冇問題,iPad iPhone safari 就慢。其他網站都無問題。

男爵府

剛剛出現過⋯⋯

水晶宮

我用電腦都有甘既情況,塞下塞下,跳黎跳去,睇吾到。

管理員

各位,已通知技術部了解,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至