20包狗公尿片,想送俾真正嘅狗義工丶機構,請問點樣聯絡

BaolawBB
|
囝囝去咗彩虹(emoji)橋一段時間

依家剩返20包尿片,想送俾真正狗義工丶機構

請問可以點樣聯絡

Thank you
wingwingyi
|
BaolawBB 發表於 18-8-19 11:48

可以試下比毛孩守護者,佢有個fb專頁,可以問下佢地收唔收
Charlotte_mom
|

我「幫襯」開動物朋友,你可去fb睇睇佢地工作再決定

ftck
|
志永
都敏俊C
|
Charlotte_mom 發表於 18-8-19 13:11
我「幫襯」開動物朋友,你可去fb睇睇佢地工作再決定

搭單一問,我都有包狗糧,有邊度可收?因為勁大包,唔想浪費
moonlight9198
|

你去Facebook search 寵物義工之類topic ,有好多的義工機構。
JD930
|

RIP....
StepStep504
|
阿棍屋
BaolawBB
|
wingwingyi 發表於 18-8-19 12:08
可以試下比毛孩守護者,佢有個fb專頁,可以問下佢地收唔收

問咗,佢地唔收
mimi005
|
比毛守啦,多謝(emoji)(emoji)
angelacch
|
BaolawBB 發表於 18-8-21 15:25
問咗,佢地唔收
試下FB搵呢間: 流浪貓狗拯救會 - 香港

zaba
|
你試下喺 fb 揾"鷹眼",係一隻後腿殘障嘅唐狗仔,義工好需要物資特別係尿片,請樓主幫幫佢哋吧
tsung
|
moonlight9198 發表於 18-8-19 15:15
你去Facebook search 寵物義工之類topic ,有好多的義工機構。

BaolawBB
|
zaba 發表於 18-8-21 18:57
你試下喺 fb 揾"鷹眼",係一隻後腿殘障嘅唐狗仔,義工好需要物資特別係尿片,請樓主幫幫佢哋吧
...

啱啱先見到,我頭先已經送曬