希瑪激光矯視

leavemealone
|
請問有冇jm响希瑪做過激光矯視?好唔好?可以分享下嗎?
|
leavemealone 發表於 18-8-19 11:48
請問有冇jm响希瑪做過激光矯視?好唔好?可以分享下嗎?

up
Poyau
|
up
|
Up
CheukC9
|
做過。啲醫生應該係好有料嘅,我個手術暫時亦冇乜大問題。但診所嘅安排同啲登記姑娘嘅態度就非常差。我次次上去佢哋啲態度都好差,亦經常喺等候時聽到其他病人講呢樣嘢。同埋你上去要預咗等好耐,係齋等,唔係因為放瞳孔之類。佢哋係可以約啲病人9點上去坐到滿哂,然後等到12點先有得睇的。我試過連埋檢查睇足我一日。所以我自己就唔會推介呢間嘢俾朋友去睇,除非已經試過其他醫生唔好,咁就一試無妨。
|
CheukC9 發表於 18-8-23 17:58
做過。啲醫生應該係好有料嘅,我個手術暫時亦冇乜大問題。但診所嘅安排同啲登記姑娘嘅態度就非常差。我次次 ...

thanks!我再睇下另一間先
mandy952
|
CheukC9 發表於 18-8-23 17:58
做過。啲醫生應該係好有料嘅,我個手術暫時亦冇乜大問題。但診所嘅安排同啲登記姑娘嘅態度就非常差。我次次 ...

咁應該反映下比d高層知啦,咁趕客
tsung
|
mandy952 發表於 18-8-23 19:45

CheukC9
|

坦白講,我已經花咗好多無謂時間喺呢間診所度,我真係唔想再花時間去點醒佢。何況有幾次佢哋負責診所admin嘅職員係喺現場見到而冇反應的。再者,佢趕我啫,又唔代表其他人都一樣感受。事實上次次上去佢都坐滿人(當然佢約哂啲人去等可能都係一個原因)。
VCBB小天使
|

同意