箱根有咩平正温泉旅館介紹?

Pinkmoon
|
THX for the sharing.
kswisschan
|
Pinkmoon 發表於 18-8-19 12:31
THX for the sharing.

想知有冇around$2xxx/晚酒店
seaheart88
|
kswisschan 發表於 18-8-19 15:03
想知有冇around$2xxx/晚酒店

一之湯
kswisschan
|
seaheart88 發表於 18-8-19 15:06
一之湯

見箱根有幾間一之湯,請問哪間?
seaheart88
|
kswisschan 發表於 18-8-19 15:08
見箱根有幾間一之湯,請問哪間?

睇你要求啦。。因為佢唔同位置我就住過塔之澤本館。。。比較舊但係保留傳統嘅味道。。另外可以揀仙石原。。。就會比較新。。
kswisschan
|
seaheart88 發表於 18-8-19 15:12
睇你要求啦。。因為佢唔同位置我就住過塔之澤本館。。。比較舊但係保留傳統嘅味道。。另外可以揀仙石原。 ...

Thanks
睇過塔之澤平好多
seaheart88
|
kswisschan 發表於 18-8-19 15:19
Thanks
睇過塔之澤平好多

塔之澤。。。都有新館同本館。。我揀本館係因為我想要1階。。房內付露天風呂嗰個feel。。

wcpcelia    發表於 18-8-20 08:53
kswisschan
|
seaheart88 發表於 18-8-19 15:24
塔之澤。。。都有新館同本館。。我揀本館係因為我想要1階。。房內付露天風呂嗰個feel。。

Thanks
*豬仔包*
|
seaheart88 發表於 18-8-19 15:06
一之湯

(emoji)(emoji)
*豬仔包*
|
我住過芦之湖、大箱根同仙石原品之木呢三間一之湯,如果你想自己房內有溫泉,可以揀仙石原品之木
|

幾吸引咁
Pinkmoon
|
up
IloveJJ
|

請問一般房內有露天風呂的要幾錢晚呢?
seaheart88
|
IloveJJ 發表於 18-9-13 10:46
請問一般房內有露天風呂的要幾錢晚呢?

好幾年前一之湯塔之澤約30000yen
IloveJJ
|
seaheart88 發表於 18-9-13 11:04
好幾年前一之湯塔之澤約30000yen

謝謝,請問這是一間房兩成人的價錢嗎?
seaheart88
|
IloveJJ 發表於 18-9-13 11:16
謝謝,請問這是一間房兩成人的價錢嗎?

Yes。。。已包一泊兩食兩位成人
IloveJJ
|
seaheart88 發表於 18-9-13 11:23
Yes。。。已包一泊兩食兩位成人

謝謝,我而家問緊嗰間要¥3xxxx一個成人,兩個小學生要¥2xXxX,咁係咪偏貴呢?復活節假期
seaheart88
|
IloveJJ 發表於 18-9-13 12:00
謝謝,我而家問緊嗰間要¥3xxxx一個成人,兩個小學生要¥2xXxX,咁係咪偏貴呢?復活節假期
...

都唔一定係偏貴。。睇吓你邊一間啊。。一之湯質素一般。。所以會平啲。。如果高級嘅溫泉旅館你嘅價錢係合理。。食物同環境服務都係正比
IloveJJ
|
seaheart88 發表於 18-9-13 15:14
都唔一定係偏貴。。睇吓你邊一間啊。。一之湯質素一般。。所以會平啲。。如果高級嘅溫泉旅館你嘅價錢係合 ...

IC,我係打算book箱根吟遊呀!朋友話野好食,睇啲相都好靚,咁可能貴啲。唔該你!