自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

琥珀宮

回覆樓主:

識人男三十二,女四十,拍咗一年拖,今年結咗婚了,個男仲要係已經事業有成,高級過女的,所以唔係靠女人先上到位

禁止訪問

畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

大華仔 發表於 18-8-19 13:43
我怕個男玩我個朋友……唉……我自己就唔睇好,因為24既男仔正常唔應該 會鐘意大8年咁多
...

鍾意有咩叫正常唔正常

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我朋友36,之前同個26歲男仔一齊,個男話不介意女仔年紀,不過拍左半年,個男話原來都好介意人地點睇,覺得我fd年紀太大話分手。

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

大華仔 發表於 18-8-19 13:35
大家點睇?
我朋友叫我比意見……
我朋友今年32

男家有個女親友,女仔27歲,男子23歲,女子大男子四年,結婚了⋯⋯生左一個仔,到個女人40多歲,離婚⋯⋯個男人上大陸做嘢,識左個女子一齊左

果時女家的家人反對佢哋一齊嘅

男爵府

回覆樓主:

咁講,男女都真係喜歡無所謂。

我而家3x尾,都會有3頭男仔追。
其實最緊要係大家相愛!

珍珠宮

回覆樓主:

相差太大,唔睇好

大宅

ilovefat 發表於 18-8-19 14:44
一定係女攪男嘅咩?你個仔好有寶
無話咩年紀先會有一生一世嘅愛情,24歲都可以專一, ...

我只係比如因為大8年個方應該成熟點,較控制到自己……呀jm我冇話我仔有寶……

大宅

nsychristy 發表於 18-8-19 14:51
佢個仔有寶,所以一定係俾人地搞

到佢仔四十時有個十六歲既,都係人地搞佢個仔

我冇講咩我個仔有寶……我冇小朋友我只係假設咁講,因為理論上大8年個方應該成熟點,jm你講野尊重點……

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

回覆樓主

我同事例子:
之前一路都搵唔到真命天子,佢都係大男8年,3到尾先認識現時老公,拍拖3年後結婚,現在生了小朋友,一家三口樂融融

伯爵府

回覆樓主

我覺得而家多左好多dee dee鍾意姐姐。 d男仔係屋企受慣照顧, 出來搵個大過佢既繼續照顧佢 而佢地有好多係真心鍾意被人照顧。

伯爵府

回覆樓主:

如果兩個人嘅關係,要擔心他人目光而令自己對段感情有擔心懷疑,介意嘅係你朋友自己。我覺得已經無需俾意見,隨緣啦

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主

人夾人緣,老夫少妻甚至雙方差唔多年齡亦不見得會長久,除非男方腳踏幾船或做軟飯王,否則作為朋友應該係祝福

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

身邊有一pair女嘅大過個男嘅六年.
頭一兩年我都覺得佢哋會離婚,管教小朋友、經常嗌交、價值觀都好唔同……
但係而家都已經十年
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

大家點睇?
我朋友叫我比意見……
我朋友今年32

你朋友想唔想呢一兩年結婚先?女人去到32歲真係人生分水嶺,同個24歲男人一起唔駛唸3年內可以結到婚,女人去到35歲已經變高齡產婦。

侯爵府

Freesia_cat 發表於 18-8-19 13:58
我明白你嘅concern,我亦有朋友試過同佢細1年嘅男仔拍拖,結果大家對戀愛嘅要求不同而分手收場,而且過程 ...

講起呢樣,我25歲嗰陣同過一個細我一年既男仔一齊無耐就被飛分咗手。近排因緣巧合再見到佢好想同返我一齊,但係我依家已經3張嘢同埋有大過我既c6

侯爵府

大家點睇?
我朋友叫我比意見……
我朋友今年32

點解唔睇好?
兩情相悦無咩問題,我大老公3年,結婚超過12年,而家依然成日拍拖,我靚女朋友佢老公細8年,最近生左bb,甜蜜又恩愛,我睇唔出女比男大有咩問題

水晶宮

回覆樓主:

呢d好難講,睇吓個男仔成唔成熟、認唔認真,唔一定無好結果的。

感情既嘢,父母邊有say!?

伯爵府

o_____o 發表於 18-8-19 15:18
我朋友36,之前同個26歲男仔一齊,個男話不介意女仔年紀,不過拍左半年,個男話原來都好介意人地點睇,覺得 ...
蝦條男

伯爵府

moniko 發表於 18-8-19 15:38
我覺得而家多左好多dee dee鍾意姐姐。 d男仔係屋企受慣照顧, 出來搵個大過佢既繼續照顧佢 而佢地 ...
AV睇太多

首頁
12345...9

尾頁

跳至