自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

公爵府

大華仔 發表於 18-8-19 13:43
我怕個男玩我個朋友……唉……我自己就唔睇好,因為24既男仔正常唔應該 會鐘意大8年咁多
...

其實對男仔黎講應該無咩所謂⋯⋯依家女仔32歲應該都仲睇得下,拍左幾年後 同個女仔分手 個男既仲係廿幾歲 要重新開始好易。

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我係一個好例子~
當年我老公26歲...我34歲..(有個女)
唔知我老公中意我咩...
不過佢有講過估唔到我識咁多野(樣樣半桶水果隻)..

今時今日下一齊15年..仔11歲...幸福快樂
天天笑聲不斷...當然都有我鬧人的時候

佢對我十分照顧.包容...我地從無嘈交..
我想點佢都支持...對我家人好好..我自問無佢做得咁好..
有咩要求都盡量做到...又肯做家務..(隨左煮飯)...

greenpea    發表於 18-8-20 20:55
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

家家公主 發表於 18-8-19 16:42
我係一個好例子~

最緊要幸福

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

大華仔 發表於 18-8-19 16:44
最緊要幸福

我以前後生嘅時候都誓神劈願咁話,老公一年都唔可以細過我

所以當初識我老公嘅時候,都考慮左好耐同掙扎

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

man6285 發表於 18-8-19 13:51
祝福佢,滿滿性褔

我都係咁話。俾個24歲我,擒左佢先算

寶石宮

2024年龍年勳章

JD930 發表於 18-8-19 13:45
係咯... 等到佢有穩定事業基礎都要一段時間

當佢有事要嘅時候就已經唔會再愛你
幸福可以好簡單

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

朋友case..女38/男28...一齊左幾年,只可以話差距感越來越遠,男嘅越來越charm..但女嘅漸走下坡

男爵府

大華仔 發表於 18-8-19 15:31
我只係比如因為大8年個方應該成熟點,較控制到自己……呀jm我冇話我仔有寶……
...

控制乜?控制自己唔好俾D封建八婆批判?就是成熟我先啋你至奇My life my choice

大宅

Angelice-BeBe 發表於 18-8-19 16:52
朋友case..女38/男28...一齊左幾年,只可以話差距感越來越遠,男嘅越來越charm..但女嘅漸走下坡
...

嗯……我就係咁擔心……女人還青春係呢幾年,一陣個男人過兩年覺得個女老就分手……唉…我知真愛冇分年齡界限,但想佢條路好行d姐

用戶要求終止服務

家家公主 發表於 18-8-19 16:42
我係一個好例子~

hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

大宅

chillimom 發表於 18-8-19 16:56
控制乜?控制自己唔好俾D封建八婆批判?就是成熟我先啋你至奇My life my choice
...

我好聲好氣,上黎問意見傾下,唔洗講野講到咁既jm,話封建又話八婆?

男爵府

大華仔 發表於 18-8-19 16:58
我好聲好氣,上黎問意見傾下,唔洗講野講到咁既jm,話封建又話八婆?

有你呢種人,為世界添煩添亂。明明相愛係一件美好嘅事。仲要打住「擔心」嘅旗號去judge ! 仲要上網唱。一句「你開心就好,作為朋友,支持你」就夠。

大宅

chillimom 發表於 18-8-19 17:02
有你呢種人,為世界添煩添亂。明明相愛係一件美好嘅事。仲要打住「擔心」嘅旗號去judge ! 仲要上網唱。一 ...

我朋友問我意見,我可以支持or反對,佢都想聽多人講,所以先叫我上網開post問,但你只係識話人封建8婆,為世界添亂,你一係就比有意思既睇法同意見,唔洗好似拎人出氣咁既

大宅

回覆樓主:

呢個世界唔應該得一種生活模式,
我只會同佢講你鍾意啦

大宅

回覆樓主:

冇乜意見可以俾朋友,佢自己揀嘅開心就好,唔會因為朋友擔心而唔拍卦?!尊重朋友意願,我身邊都有姐弟戀已經結婚十年有兩個小朋友,好多人都會跌眼鏡,當年我又唔太擔心因為朋友開心咪支持下佢,愛情從來都好難計算亦有好多變數

伯爵府

想生BB熱投

最重要男方對佢好吾好
係咪軟飯王
多數姊弟戀都係男既鍾意女仔無脾氣
當第2個阿媽甘照顧自己

禁止訪問

珍珠宮

大華仔 發表於 18-8-19 13:35
大家點睇?
我朋友叫我比意見……
我朋友今年32

尼一刻大家喜歡就得啦,將來分手將來既事

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

其實好難一概而論,人人性格唔同,最緊要自己覺得啱,感情事朋友好難俾意見
我自己就大老公一年,拍拖十年結婚14年,佢某啲事情上成熟,但都有幼稚嘅時候,大家咪提點吓將就吓囉。
另有兩個朋友都係女大過男四年,一pair拍拖七年分手,一pair結咗婚生咗一對仔女,幸福快樂。所以真係講唔埋
我要記得幸福......

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大華仔 發表於 18-8-19 16:56
嗯……我就係咁擔心……女人還青春係呢幾年,一陣個男人過兩年覺得個女老就分手……唉…我知真愛冇分年齡 ...

但始終我們都係外人,佢始終有自己嘅選擇
愛情嘅野,有時大家越反,佢可能仲堅持
所以樓主你不要太上心吧

首頁
23456...9

尾頁

跳至