自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

我好期待如懿傳,延禧冇睇過

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

23april23 發表於 18-8-20 14:07
因為2個對眼生得好開

8掛新聞話吳謹言整過好多次容,若屬實,真係好嘥$。

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

之前已經想睇,不過一路都唔上得。
睇完廷禧要睇下其他 緩衝隔一隔先會再追。

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

冇睇過延禧, 但會睇如片

伯爵府

畀面勳章

kirstyau 發表於 18-8-20 00:27
依家睇到20幾集,但知富乜乜冇得同女主,皇后又要死,唔想睇住了

me2

水晶宮

兩套都睇,但會睇完如懿傳先再睇延禧攻略, 希望如懿傳冇令我失望.
而家先睇其他劇,等如懿播到三分二先開嚟睇.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

whywhite22 發表於 18-8-20 15:14
兩套都睇,但會睇完如懿傳先再睇延禧攻略, 希望如懿傳冇令我失望.
而家先睇其他劇,等如懿播 ...

好有部署

子爵府

回覆樓主

我不是好鍾意周迅,對霍又無興趣,所以要睇下口啤才決定是否睇如

延則正追緊,我覺得幾好睇,會繼續追

侯爵府

WChan 發表於 18-8-20 11:58
如懿傳好蝕底, 就算演員再好, 同一個背景, 差不多既故事, 咁接近播出一定會比人比較, 同埋睇到厭
...

係呀, 我而家追緊延禧, 暑假期間唔駛跟功課所以有時間追

之前都期待如懿, 但睇完70集延禧, 未必有心機再追80集喇~~

如懿真係好蝕, 尤其延禧口啤不俗, TBB又播緊

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

ChloeMa 發表於 18-8-20 14:29
8掛新聞話吳謹言整過好多次容,若屬實,真係好嘥$。

唔係掛? 整到咁? 仲要整左好多次?

侯爵府

如懿傳一定係sad ending,延禧 就會係happy ending, 我揀延禧先,兩套嘅中奸角色會調轉哂, 連續睇真係會精神分裂。
行到水窮處 坐看雲起時

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

2套
感激遇上你~

水晶宮

Paris 發表於 18-8-20 16:35
如懿傳一定係sad ending,延禧 就會係happy ending, 我揀延禧先,兩套嘅中奸角色會調轉哂, 連續睇真係會精 ...

分列硬

珍珠宮

happylife1210 發表於 18-8-20 13:25
請問如懿傳可以在mytv super 睇到嗎?

我都想知呀!

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-8-20 15:15
好有部署

如懿傳我期待咗好耐,未睇延禧係唔想影響睇如懿,我手機好多劇未睇,所以睇完如懿都會隔段時間先再睇延禧,例如扶搖,天盛長歌

水晶宮

whywhite22 發表於 18-8-20 19:24
如懿傳我期待咗好耐,未睇延禧係唔想影響睇如懿,我手機好多劇未睇,所以睇完如懿都會隔段時間先再睇延禧 ...

節目好豐富

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

之前睇左甄嬛小說再睇劇,改左好多好失望,如懿傳小說已睇,希望劇情唔好差太遠

侯爵府

回覆樓主:

兩套都有,因鍾意宮廷劇

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-8-20 20:08
節目好豐富

因為而家D陸劇質素高,好多都好睇

男爵府

減齡達人勳章

如懿傳等左好好好耐.... 耐到延禧攻略開播, 見影評幾好先開嚟睇

首頁
23456...9

尾頁

跳至