那裡買到小型豪華雪糕車

karenlohy
|
全能JM 們,之前曾見過細細架豪華雪糕車仔模型賣, 但忘記了地點,有人知道那裡可買嗎?萬分感謝!
cherrycwy
|
葵涌廣場有,近電梯口的,忘了幾樓
karenlohy
|
cherrycwy 發表於 18-8-19 14:37
感謝你! 請問是玩具舖嗎?
cameo
|
karenlohy 發表於 18-8-19 14:22
全能JM 們,之前曾見過細細架豪華雪糕車仔模型賣, 但忘記了地點,有人知道那裡可買嗎?萬分感謝! ...

log on有賣
|
之前係文化中心入面間精品店,見過有豪華雪糕車,仲有其他行業嘅車仔賣
wcpcelia    發表於 18-8-20 14:09
cameo
|
全能JM 們,之前曾見過細細架豪華雪糕車仔模型賣, 但忘記了地點,有人知道那裡可買嗎?萬分感謝! ...

我仔已玩爛三架,買完又買,呢款多數log on都有,之前更出過粉色。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cherrycwy
|
另外頭先旺角兆萬中心地面扶手電梯落一層有間玩具店有賣$55
Bubeau
|

tiny
http://www.tiny.com.hk/zh_hk/store_list.asp
esmehouse
|
CWB Tiny 有
keikeicat
|
cameo 發表於 18-8-19 15:29
我仔已玩爛三架,買完又買,呢款多數log on都有,之前更出過粉色。

我個仔都有,不過玩殘了
tsung
|
cameo 發表於 18-8-19 15:26
log on有賣

|
呢架

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
karenlohy    發表於 18-8-19 23:24
瀟灑兔兔
|

玩具街都有得賣
karenlohy
|
多謝JM們,我明天放工去買。
Poyau
|
cameo 發表於 18-8-19 15:29

幾得意
至愛朱古力
|
一田有
huiwo太太
|
普通文具店都有。
VCBB小天使
|

去灣仔玩具街揾吓
wingci
|
cherrycwy 發表於 18-8-19 14:37

你講果間好似執左lu
karenlohy
|
至愛朱古力 發表於 18-8-20 00:23
一田有
今晚去荃灣一田看看先, thank you.