第一次去東京,請指教

vww
|
我十月初會一家三口去東京,請問如果在東京有什麼牌子的衣服包括大人和四歲女童例如衛衣,外套等等是抵買的?請指敎
我去年去了大阪,什麼衣服都沒有買到,這趟想買多點呀!
請各位日本達人指教一下,謝謝
Ryokai
|
去 Chanel、Hermes、Dunhill、Versace ... 睇下.
pbpk03845784
|
vww 發表於 18-8-19 17:35
我十月初會一家三口去東京,請問如果在東京有什麼牌子的衣服包括大人和四歲女童例如衛衣,外套等等是抵買的 ...

不如講你想咩brand啦、、、或者你平常著開咩?咩style呀?
berry??????
|

見乜買乜囉,冇野係必買機票除外

goldpiglet
|
大阪有OUTLET咁多不同STYLE和品牌也沒心水?
東京也是差不多喎!
小童可會考慮卡通衣物?Disney Store,比卡超、Sanrio、麵包超人……我會衹量揀日本製
男裝喜歡斯文款PAUL SMITH,BEAMS?
女裝eg. TSUMORI, comme ca'
親子裝喜歡NE-NET嗎?
wcpcelia    發表於 18-8-20 08:44
wyh:)
|
vww 發表於 18-8-19 17:35
我十月初會一家三口去東京,請問如果在東京有什麼牌子的衣服包括大人和四歲女童例如衛衣,外套等等是抵買的 ...

十月不是減價月份。
可能去東京三井木更津outlet 會有少許減價促銷
試下去西松屋、Birthday 找童裝

vww
|
pbpk03845784 發表於 18-8-19 22:29
不如講你想咩brand啦、、、或者你平常著開咩?咩style呀?

我平時在香港中意去it 買衫,例如fingercross 猿人那一類style

如果買. LL bean 去哪裡買?

Thx
vww
|
goldpiglet 發表於 18-8-20 02:13
大阪有OUTLET咁多不同STYLE和品牌也沒心水?
東京也是差不多喎!
小童可會考慮卡通衣物?Disney Store,比卡 ...

上次去大阪因為行程緊密,所以無安排去買衫呀
1928mickey
|
vww 發表於 18-8-20 13:59
我平時在香港中意去it 買衫,例如fingercross 猿人那一類style

如果買. LL bean 去哪裡買?

是旦一個mall 有
goldpiglet
|