自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

女皇駕到 發表於 18-8-19 21:54
【韩国小气泡美容仪器清洁仪家用去螨虫去黑头粉刺美容院注氧仪超微】http://m.tb.cn/h.3VYY3mt?sm=49a5fe ...

可唔可以影張相俾我睇吓,唔該唔該

大宅

回覆樓主:

lm

公爵府

回覆樓主

之前我都用黑頭貼,但有朋友話會扯傷毛孔

大宅

【韩国小气泡美容仪器清洁仪家用去螨虫去黑头粉刺美容院注氧仪超微】http://m.tb.cn/h.3VYY3mt?sm=49a5fe ...

開唔到條link 呀!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

minlbc 發表於 18-8-20 10:02
開唔到條link 呀!

你試吓開唔開到

https://item.taobao.com/item.htm?id=551099002865&price=398-2380&original_price=800-2480&sourceType=item&sourceType=item&suid=8e519ccf-c3ac-45aa-9925-a1884a5d91b7&ut_sk=1.WwEOaxOfYNwDAKpPTVmlX4Ic_21646297_1534686680475.Copy.1&un=1b7e5cf1575cdccd4b68d5f77a161062&share_crt_v=1&sp_tk=4oKsaXM3TGJYazdnQkXigqw=&cpp=1&shareurl=true&spm=a313p.22.2m8.965584916284&short_name=h.3VYY3mt&sm=49a5fe&app=chrome&price=398-2380&original_price=800-2480&sourceType=item&sourceType=item&suid=8e519ccf-c3ac-45aa-9925-a1884a5d91b7&ut_sk=1.WwEOaxOfYNwDAKpPTVmlX4Ic_21646297_1534686680475.Copy.1&un=1b7e5cf1575cdccd4b68d5f77a161062&share_crt_v=1&sp_tk=4oKsaXM3TGJYazdnQkXigqw=&cpp=1&shareurl=true&spm=a313p.22.2m8.965584916284&short_name=h.3VYY3mt&sm=49a5fe&app=chrome

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我幫我女隔日磨砂,拍爽膚水。
日子有功,少左咗好多。

大宅

EmilyBB 發表於 18-8-20 10:17
你試吓開唔開到

https://item.taobao.com/item.htm?id=551099002865&price=398-2380&original_price=800- ...

開到!thanks !

子爵府

回覆樓主

用lumi 洗面機
Ok 日子有功清到,皮膚仲細緻左

複式洋房

會否好大部,易用嗎?你覺得效果點?我都好想買

水晶宮

回覆樓主:

我做facial挑走咋, 但唔會成日挑, 怕毛孔大

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

EmilyBB 發表於 18-8-20 10:17
你試吓開唔開到

https://item.taobao.com/item.htm?id=551099002865&price=398-2380&original_price=800- ...

......

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

女皇駕到 發表於 18-8-19 21:37
我響淘寶淘左部小汽泡機,類似aqua peel隔一兩星期用一次,次次用完成塊面勁滑。
...

想知值得買嗎?

別墅

如果買左呢部感覺會想幫fd做跟住賺錢
我記得之前有次去間美容院試做都有做吸黑頭個支
個陣係覺得幾乾淨既感覺但無繼續做
唸緊佢地會唔會係淘寶買返黎既呢d儀器

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

超級特務 發表於 18-8-20 10:21
我幫我女隔日磨砂,拍爽膚水。
日子有功,少左咗好多。

請問用邊隻磨砂同爽膚水?

琥珀宮

aaaiqc 發表於 18-8-20 12:08
請問用邊隻磨砂同爽膚水?

呢兩樣
有時我轉用卸妝油加砂糖幫佢按摩,一樣有去角質油脂作用。

你若盛開, 蝴蝶便來!

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

超級特務 發表於 18-8-20 12:21
呢兩樣

謝謝。咁啱我都有呢支爽膚水

子爵府

呢兩樣

請教一下,你是用那一隻御妝油?我用開Fancl 唔知得唔得?

男爵府

畀面勳章

呢兩樣

請問磨砂係集中鼻子度磨定係全面?

琥珀宮

Mrs9588 發表於 18-8-21 10:21
請教一下,你是用那一隻御妝油?我用開Fancl 唔知得唔得?

我用DHC
其實邊隻都可以
你若盛開, 蝴蝶便來!

琥珀宮

ch_mama 發表於 18-8-21 10:25
請問磨砂係集中鼻子度磨定係全面?

全面唔使太密
我主要幫佢用喺鼻
呢隻好平,我之前買黎身體磨砂,發覺清潔效果幾好。
粒子比較粗少少,要注意按摩力度

首頁

尾頁

跳至