淘電視

jc2001
|
我請問如淘70寸電視,点樣安排運到香港。謝謝
Mimi_Ma
|
jc2001 發表於 18-8-19 20:42

我剛淘60" 電視, 朋友代收貨及用中港車載到港。 70" 太大, 七人車未必運到。你可找中港運輸。
vincymama
|
jc2001 發表於 18-8-19 20:42

我也準備淘65吋,因為我也在深圳訂做廚柜,問廚柜公司地址,到時跟廚柜一齊送
thomas_so33
|
咁大部搵識中港貨車會好d,我朋友淘完送去大陸廠之後用佢自己大陸車運返港,
jc2001
|
謝謝各位回覆
SZECHAN1217
|
Mimi_Ma 發表於 18-8-20 19:44
我剛淘60" 電視, 朋友代收貨及用中港車載到港。 70" 太大, 七人車未必運到。你可找中港運輸。
...

咩型號?有推介嗎?
Mimi_Ma
|
SZECHAN1217 發表於 18-8-26 13:55
咩型號?有推介嗎?

海信, 好多款都好正。
fitman
|
Mimi_Ma 發表於 18-8-20 19:44
...

我之前可用中港車運部75"到香港,但祗能有一位乘客!
Mimi_Ma
|
fitman 發表於 18-8-26 17:58

75" 好大, 中港車要放平後面所有座位才可擺放。
fitman
|
Mimi_Ma 發表於 18-8-26 22:16
75" 好大, 中港車要放平後面所有座位才可擺放。

係,所以祇能坐一個乘客!
SZECHAN1217
|
fitman 發表於 18-8-26 17:58

請問咩型號?我想裝千尋影視/YouTube..
SZECHAN1217
|
Mimi_Ma 發表於 18-8-26 15:14
海信, 好多款都好正。

fitman
|
SZECHAN1217 發表於 18-8-27 00:22
請問咩型號?我想裝千尋影視/YouTube..

我係幫人買,係Sony Z9D, Youtube 可以裝到,但我建議買個mediabox 比較好d
|
fitman 發表於 18-8-27 00:25
我係幫人買,係Sony Z9D, Youtube 可以裝到,但我建議買個mediabox 比較好d
想問問 media box 點用?
謝謝
fitman
|
31450069 發表於 18-8-29 19:14
想問問 media box 點用?
謝謝

好似小米盒子,可以睇大陸野
helen830
|
Mimi_Ma 發表於 18-8-26 15:14
海信, 好多款都好正。

好想淘電視,有model number嗎?用後感如何?裝到Netflix youtube?期待回覆!

blackberry
|
fitman 發表於 18-8-27 00:25

但香港而家用呢啲box不是犯法嗎?我都想買智能電視