我想問Facebook 留言 設定

szesze_lam
|
如果我係某個frd到留言,之後佢有朋友留言,我就會不斷收到notification, 我自己就唔想我d朋友係我到留言就會不斷收到notification, 但搵極都唔知邊到有得set, 請問有冇jm 識?
almaly
|
szesze_lam 發表於 18-8-19 21:17
如果我係某個frd到留言,之後佢有朋友留言,我就會不斷收到notification, 我自己就唔想我d朋友係我到留言 ...

㩒入Notification嗰鐘會見到所有信息提示。喺唔想再收提示個條信息右邊有三點。㩒嗰三點之後可以選擇關閉該項信息提示功能。
希望你明我講乜
Poyau
|
almaly 發表於 18-8-19 21:31
㩒入Notification嗰鐘會見到所有信息提示。喺唔想再收提示個條信息右邊有三點。㩒嗰三點之後可以選擇關閉 ...

nainaitze
|
㩒入Notification嗰鐘會見到所有信息提示。喺唔想再收提示個條信息右邊有三點。㩒嗰三點之後可以選擇關閉 ...

原來可以咁㗎,些些
JD930
|

szesze_lam
|

Thx JM, 不過係咪都係要人地較唔想收先得?

因為我其中一個朋友到留言,之後佢朋友留個d我冇收到notification, 是否我朋友本身就自己較左 d setting? Thx