請問曼谷邊間酒店有扶手電梯直上BTS站?

北寄貝
|
曼谷BTS好多都得樓梯,熱辣辣,慳得一步得一步。請問有無住過邊間酒店近BTS站,又唔使撐樓梯?請指教。
cathy-tse
|
北寄貝 發表於 18-8-19 21:20
曼谷BTS好多都得樓梯,熱辣辣,慳得一步得一步。請問有無住過邊間酒店近BTS站,又唔使撐樓梯?請指教。:fun ...

Birs?Xris?
cattz288
|
曼谷BTS好多都得樓梯,熱辣辣,慳得一步得一步。請問有無住過邊間酒店近BTS站,又唔使撐樓梯?請指教。:fun ...

t21囉
cathy-tse
|

求其打開個Google Map都搵到啊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jarjane
|

我住St. Regis, 在bts的出口直通酒店
wcpcelia    發表於 18-8-20 09:57
Wingwingm
|
Terminal 21, 早排住完,間酒店普普通通

Ashleycorina
|
jarjane 發表於 18-8-19 21:30

St. Regis 曬唔到,下雨都唔會濕

TMC3012
|
其實會有電梯, 不過可能唔係最近你個出口咁啦
jarjane
|
Ashleycorina 發表於 18-8-19 21:42
St. Regis 曬唔到,下雨都唔會濕

我都覺得呢間好好,房大又新淨,早餐又唔算多人
北寄貝
|
cathy-tse 發表於 18-8-19 21:25
求其打開個Google Map都搵到啊

Google map 都睇到有無扶手電梯上bts嗎?實景?
終極熊貓
|
jarjane 發表於 18-8-19 21:51

St Regis喎
好難唔好
北寄貝
|
jarjane 發表於 18-8-19 21:30

呢個好似好唔錯,研究下先。
|
jarjane 發表於 18-8-19 21:51

我最鍾意佢真係人唔多,樣樣都好
cathy-tse
|
北寄貝 發表於 18-8-19 21:54
Google map 都睇到有無扶手電梯上bts嗎?實景?

係呀

如果唔係T21
jarjane
|
北寄貝 發表於 18-8-19 21:59
呢個好似好唔錯,研究下先。

我依稀記得bts站有升降機添(唔知有無記錯)
jarjane
|
Ashleycorina 發表於 18-8-19 22:00
我最鍾意佢真係人唔多,樣樣都好

但千祈唔好住Suite , 完全唔值呢個價錢, 成間黑黑暗暗, 個地板跣倒跌低兩次, 好似搽咗爽身粉咁 住普通房反而好得多
|
jarjane 發表於 18-8-19 22:04
但千祈唔好住Suite , 完全唔值呢個價錢, 成間黑黑暗暗, 個地板跣倒跌低兩次, 好似搽咗爽身粉咁 ...

我住過又幾好啊,因之後一家三口—>四口,我地要住suite 至得,我對仔女走出走入無停過你有無同佢地講個地問題,佢哋都好,有事反映佢地會立即處理㗎
jarjane
|
Ashleycorina 發表於 18-8-19 22:06
我住過又幾好啊,因之後一家三口—>四口,我地要住suite 至得,我對仔女走出走入無停過你有無同佢 ...

有同佢講過, 問佢有冇其他拖鞋, 因為酒店供應嘅棉底拖鞋實在跣到不得了, 佢哋話冇跟住就冇再跟進啦 我唯有赤腳, 否則一定跌死
我住嘅係都會套房, 天花係得幾盏小射燈, 日頭已經唔光,夜晚簡直覺得好昏暗
北寄貝
|
jarjane 發表於 18-8-19 22:11
有同佢講過, 問佢有冇其他拖鞋, 因為酒店供應嘅棉底拖鞋實在跣到不得了, 佢哋話冇跟住就冇再跟進啦 :ig ...

自己帶拖鞋先
jarjane
|
北寄貝 發表於 18-8-19 22:14
自己帶拖鞋先

如果訂普通房唔駛喎 ! 地板完全冇問題 間房又大又明亮