東京達人請進

臭屁
|
因為想黎轉快閃東京,但唔想洗咁多錢,因為返工太大壓力想出外走走!

新宿原宿一帶有咩酒店平得黎又幾好架?
又唔想住民宿!

達人推介下丫

sman
|
臭屁 發表於 18-8-19 22:39
因為想黎轉快閃東京,但唔想洗咁多錢,因為返工太大壓力想出外走走!

新宿原宿一帶有咩酒店平得黎又幾好架 ...

平……即係預幾$?
seaheart88
|

唔係達人不過睇錢份上。。想平又方便不如住上野啦。。。無budget 唔好諗新宿。。

pbpk03845784
|

出外走走又吾想洗咁多錢唔一定去東京喎...

近近地去台北hea吓都可以。
littlesister
|
搵 business hotel 囉,但都唔會好平,要平去台灣
臭屁
|
pbpk03845784 發表於 18-8-20 00:04
出外走走又吾想洗咁多錢唔一定去東京喎...

近近地去台北hea吓都可以。

又唔太想去台灣呀
臭屁
|
littlesister 發表於 18-8-20 00:12
搵 business hotel 囉,但都唔會好平,要平去台灣

東京1200樓下唔知有冇呢
SuperChanB
|
遠少少,押上站 [email protected]
我覺得好唔錯
kkarman
|
我都想知,第一次去住邊好
meimeitse
|
上野啦!又方便,$1200都多選擇
Flowerpig
|
臭屁 發表於 18-8-20 00:54

Apa hotel係日本大型連鎖business hotel
唔講究咩質素既話係平價之選
頭先幫你search 過其中一間新宿週末、
呢個價錢都勉強得
你再研究下
littlesister
|
臭屁 發表於 18-8-20 00:54

有,但唔會係新宿最旺既地區
choc_choc
|
唔係新宿內,喺板橋,行2分鐘到JR板橋站。
洋洋
|

平就不要住新宿啦!火車要轉車,巴士又貴
blythe
|

押上 ,上野或池袋都好
剛6月住過新宿御宛站附近都平。