維他命b牌子

babykimmykimmy
|

有無jm知道呢隻維他命b係咩牌子,個盒係點?邊度有得買?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
babykimmykimmy 發表於 18-8-19 22:52
有無jm知道呢隻維他命b係咩牌子,個盒係點?邊度有得買?

應該呢隻,邊度有得買?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
celticsbig3
|
babykimmykimmy 發表於 18-8-19 23:00
應該呢隻,邊度有得買?

我剛喺荔枝角四小龍藥房買左
|
celticsbig3 發表於 18-8-19 23:45
我剛喺荔枝角四小龍藥房買左

請問你買幾錢?係咪exactly一樣?
|
up...有無人知?
celticsbig3
|
babykimmykimmy 發表於 18-8-20 00:13
請問你買幾錢?係咪exactly一樣?

yes , 一樣,二佰頭
|
celticsbig3 發表於 18-8-30 12:18

可唔可以幫我買,我未揾到邊度有得買!!
celticsbig3
|
babykimmykimmy 發表於 18-8-30 13:41
可唔可以幫我買,我未揾到邊度有得買!!

荔枝角昇悦居有間藥房,太興對面嗰間
|
celticsbig3 發表於 18-8-30 12:18

200頭咪仲貴過係醫生度配?醫生度配60幾蚊30粒!
naluBB
|
回覆 babykimmykimmy 的帖子

https://www.amitamin.asia/products/fertil-f-phase-1

點解唔食啲補充劑包埋維他命B?

呢隻fertil F phase 1已經包左建議攝取嘅維他命B1,B2, B12 還有你這款維他命B沒有的B6。

fertil F已經含有第四代超級葉酸Quatrefolic可直接被人體吸收。減除部份人不能把葉酸代謝為可吸收葉酸嘅風險。

https://www.facebook.com/1969128126712647/posts/1969137046711755/