植睫毛搞到甩左自己啲睫毛,好彩有隻有用既睫毛增長液

Eeeemily
|

之前我都好鍾意植睫毛,因為公司又要化妝。我又唔鍾意化妝,所以植左睫毛之後真係好方便。
但係後尾就搞到自己啲睫毛甩晒同埋斷,本身其實我啲睫毛唔差,但依架整完之後就搞到好差仲要有一個一個窿。

因為本身我自己係美容師,所以都知道有孕睫術呢樣野,但係要用微針我又覺得好痛,所以自己拎左貨自己係屋企做,都一樣做到有效果,真心覺得好開心。我見呢度都勁多人會問整睫毛嗰啲,真心想推介俾大家。
點都好,自己啲真睫毛點都好過假睫毛啦~

唔好意思呀,因為我係fb體驗用戶,所以pm唔到你地,如果你地有興趣可以直接wechak嗎?或者你地pm春天小花,佢有嗰個人既wechak同what's app

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Flovena
|
好多都有副作用, 小心

睫毛增長液」】副作用多多 輕則眼腫 重則…
http://www.mybb.com.hk/36079/
Eeeemily
|
Flovena 發表於 18-8-20 01:28
好多都有副作用, 小心

睫毛增長液」】副作用多多 輕則眼腫 重則…

我知呀,所以我都有睇清楚啲成份先,之前用過好多有效嗰啲都係用到對眼好紅好干
vickymok717
|
咩成份會令到眼紅同干?
Eeeemily
|
vickymok717 發表於 18-8-20 12:13
咩成份會令到眼紅同干?

Bimatoprost
春天小花
|
回覆 Eeeemily 的帖子

你用佐幾耐呀?啲睫毛係真既?係邊度買架?
Eeeemily
|
春天小花 發表於 18-8-20 21:14

你用佐幾耐呀?啲睫毛係真既?係邊度買架?

用佐個半月呀,係真架,無化妝架,如果你有興趣你pm我呀
Eeeemily
|
Eeeemily 發表於 18-8-20 21:18
用佐個半月呀,係真架,無化妝架,如果你有興趣你pm我呀

你加佢wechak 問下呀,emily3675
Eeeemily
|
Eeeemily 發表於 18-8-19 23:45
之前我都好鍾意植睫毛,因為公司又要化妝。我又唔鍾意化妝,所以植左睫毛之後真係好方便。
但係後尾就搞到 ...

唔好意思呀,因為我係fb體驗用戶,所以pm唔到你地,如果你地有興趣可以直接wechak嗎?或者你地pm春天小花,佢有嗰個人既wechak同what's app

春天小花
|

好呀,我wechak 佐佢喇,唔該哂你呀,希望我用完都可以好似你咁啦😊😊😊😊😊如果大家想要佢what'sapp都可以pm我,你都問佢扲佐
bububu126
|
???