同老人家去台灣旅行先發現張台証唔見左

BB教室
|
同老人家星期三去台灣旅行先發現張台証唔見左,可唔可以去到做落地簽證?
文文送
|
BB教室 發表於 18-8-20 00:47
同老人家星期三去台灣旅行先發現張台証唔見左,可唔可以去到做落地簽證?
...

網上簽證的話可以重印
noel2010
|
如果他們香港出世,網上做即print 出來,免費。否則去到做落地簽證。
mandy952
|
...

再印過
cherrieloy
|
...

可以,做落地要比錢啫,仲喺屋企嘅話可再print丫,唔駛擔心
wcpcelia    發表於 18-8-20 09:26
mandy952
|
...

https://www.hongkongairport.com/tc/passenger-guide/airport-facilities-services/printing-photocopying-and-scanning-service

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
catjeffcat
|
應該可以上網搵番 print 出黎.......
過年時帶老人家去台灣航空公司見係老人家特別要
求出示簽證比佢檢查先......
Poyau
|
上網再印過
tsung
|
noel2010 發表於 18-8-20 01:29
如果他們香港出世,網上做即print 出來,免費。否則去到做落地簽證。