大家試過預約咗時間睇私家診所醫生,到咗還要等幾耐?

麥兜媽
|
係咪牙醫等比較耐上次睇等咗個半鐘,今次睇怕要兩個鐘都唔知得唔得,仲未睇,要取消今日個補習
seaheart88
|
皮膚,婦科。。。個幾鐘
ysy87
|
每次最少兩小時

好醫生好多都要等
想唔等去康x集團,不過啲藥唔敢食,要嚟呃病假多
tsung
|
婦科,等得最耐
BGCOME08
|
婦產,等3個鐘up……
goat
|
牙醫好難控制到, 就算間牙科診所唔接受walk in,
萬一遇到前一個病人多疑難雜症, 就會搞好耐
Chickentailbun
|
婦產科 等半晝 不過大家都係開心等。
見到前面啲人笑住拎超聲相出黎都開心。
water_ma
|
6-8個鐘
試過睇完已經半夜2點
麥兜媽
|
tsung 發表於 18-8-20 12:00
婦科,等得最耐

婦產科係,我試過由上午等到中午落街食飯再上來繼續等
I9528
|
睇開嘅家庭醫生,等2個鐘
tsung
|
麥兜媽 發表於 18-8-20 12:14

等到花兒也謝了
Hoining
|
麥兜媽 發表於 18-8-20 11:48
係咪牙醫等比較耐上次睇等咗個半鐘,今次睇怕要兩個鐘都唔知得唔得,仲未睇,要取消今日個補習 : ...

最耐等4個鐘睇婦科
babynetnet
|
麥兜媽 發表於 18-8-20 12:14

講起婦科……好耐之前睇過一個老女醫生,係外面已經一棚人,等到入房啦再有三間房,每房一張床可通,除左下半身等……等……冷氣直吹下身,吹到妹妹都傷風
bufferzone
|
我接受不了要等多於半小時的專科醫生
我睇皮膚科、婦產科都不用等多於半小時
flyinsky
|
個幾鐘,大集團等得仲耐
smile888
|
麥兜媽 發表於 18-8-20 11:48
係咪牙醫等比較耐上次睇等咗個半鐘,今次睇怕要兩個鐘都唔知得唔得,仲未睇,要取消今日個補習 : ...

婦科,經常等個幾兩個鐘。
blackberry
|
有bb時去睇婦產科,預約左都要等4個鐘,痴線
Jane1983
|
有名的醫生都多數係唔重要所謂booking,book咗幾多點都好,去到都係要等。婦科、中醫和兒科都係,試過最多等過2個鐘。由好嬲去到無辦法,睇開d。
happylife1210
|
陪阿囡睇皮膚科,最耐等左2個幾鐘,平時都要等1個鐘
藍尾巴
|
牙醫唔洗等。。。產檢試過醫生突然朝早去執仔,9點得到12點醫生先返,再等差唔多1hrs先有得睇