夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

angel.W 發表於 18-8-20 21:19
回覆 FennieMan 的帖子

成日同我講公司好多野做。有無出街都唔知,佢keep住delete whatsapp 信息

你自己冷靜下,諗清楚。呢個男人係咪真係會改,值唔值得為咗你肚裏個B.B., 比多次機會。
條路係你行,唔好理其他人講咩,其他人講咩都唔使付責,難聽啲講句,佢哋講完就算,總之諗清楚,免日後後悔。

大宅

我諗都唔係好值得,佢初初有求原諒,但而家佢寧願坐在廳睇書都唔入房,
我出房去廁所眼尾都冇望過我,
好似做錯野果個係我咁。

用戶要求終止服務

angel.W 發表於 18-8-20 23:28

我諗都唔係好值得,佢初初有求原諒,但而家佢寧願坐在廳睇書都唔入房,

男人,離開佢
小朋友係自己嘅,無論個男人點對你,無論條路幾難行,都唔應該放棄佢。我話唔應該係因為冇人可以扼殺一條生命,佢係無辜架,唔係大人嘅關係嘅產物。

公爵府

咁擺明佢唔會改,咁你真係疊埋心水,唔使原諒佢!

珍珠宮

環保接龍勳章

妳大緊肚,
佢都可以當妳透明,
妳估...當妳生完之後會點?

侯爵府

回覆樓主

佢有呢鋪癮,婚比著我一定會離。至於BB,你自己決定,支持你

水晶宮

angel.W 發表於 18-8-20 15:23
佢啲親戚話我點解要去發掘令自己唔開心,比我發掘到又點,
係爭唔講最賤果句
「比你搵到佢啲衰野又點?你咪 ...
樓主~正所謂寧教人打仔,莫教人落仔.......但你呢個情況.......隻衰佬一定無得留抵,BB真係勸你諗清楚,生左出黎日後既路難行,我唔識表達,最後都係你自己決定
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

回覆樓主

大把男人係skout有老婆有gf 都玩 有d 要sex 有d yfeel 你果個一定改唔到尤其捉到都繼續
你唔離婚就忍 何必勉強佢 佢都用行動證明佢改唔到啦
te quiero mucho mi amo

男爵府

angel.W 發表於 18-8-20 15:23
佢啲親戚話我點解要去發掘令自己唔開心,比我發掘到又點,
係爭唔講最賤果句
「比你搵到佢啲衰野又點?你咪 ...

我識得有親戚 個男人偷食離婚再偷食咪又係自己親戚 另外果d 女人有親咩
te quiero mucho mi amo

男爵府

回覆樓主

四個幾月仲可以唔要?
老實講,你老公呢啲係上左癮,要戒恐怕好難,除非得到另一樣佢認為比交友更吸引的代替品,14條女喎!我相信只要係異性,你老公就會想溝

大宅

回覆樓主

樓主,我朋友case同你99%相似,佢最後生咗,不過,條死佬根本冇改過,根本已成癮,依然喺出面搞三搞四,最後佢哋離咗婚,個賤人贍養費成日拖拖拉拉,又話冇錢但又有錢同d女仔去旅行。
我唔識你老公,好難講應該點,但你可以借鏡,我朋友話好後悔當時嫁比佢,不過好彩最後都離婚,絕對無悔離開佢

大宅

回覆 m67 的帖子

唔該哂分享借鏡,覺得好恐怖.... 我都唔知嫁咗個咩人,
我老公表面好好仔, 好好先生,好好女婿,
無人相信佢係會咁做。
連佢啲朋友都幫佢 話佢唔係咁。

複式洋房

單親媽真係好辛苦 , 你自己諗清楚 ,

個男人真係 , 有第1次就會有第2第3次 , 信任 ? 仲有咩 ?
唔好再比人傷害你
HEY YO

大宅

男人最怕煩, 但佢可以不嫌其煩咁每日del & dl個apps, 況且一次不忠百次不容, 何況佢唔係第一次, 佢而家有咗佢已經咁對你, 你自己諗清楚往後既路可以點, 最重要係你選擇咗之後唔好後悔!

男爵府

回覆樓主

本質問題,及早離場!
不過如果好鍾意小朋友,要預備獨力撫養

大宅

回覆 english1221 的帖子

不喜歡小朋友,坐飛機坐車餐廳最怕嘈,尖叫,喊聲,
初初計劃有小朋友係相信他會是好爸爸,好老公,
連我父母家人朋友都覺得係,
他包裝得太好了。。。

同佢拍拖結婚只不過係五年啫。。。
我問自己點解會咁唔捨得,
係依家有住屋,工作,金錢,什麼都好穩定,
無勇氣離開,還是愛呢?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

樓主,以前我就係「寧教人打仔,莫教人分妻」嘅人。可惜我前夫令我見識人唔可以睇表面。我前夫向人面前係好老公、好爸爸。
但呢個男人向我做手術休養期間,仲去溝女,扮返工返大陸搵小三。

但小朋友係無辜,我離婚時同自己講,個小朋友係我。我點都會湊大佢。

雖然單親家庭唔容易,但我同小朋友生活得好開心。

複式洋房

angel.W 發表於 18-8-20 19:32
回覆 o_____o 的帖子

你講得冇錯呀,佢哋嗰家人對眼生喺額頭度,覺得我搶左佢個仔,覺得我痴佢屋企,

你都已經好叻㗎啦,比男家咁樣恰都忍到。
我覺得呢個男人真係爭唔落,不過肚入邊嗰個始終係一條生命,佢係無辜㗎。
祝福你。

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

回覆樓主

其實你都知道個男人唔會改,只係你驚改變。
你有父母做後盾,唔需要受個男人同佢屋企人氣。佢跟本連對婚姻最基本嘅尊重都無,你留下來,佢都唔會對你好。
不如收拾心情,好好考慮要唔要bb,同點行下一步。

首頁
12345...10

尾頁

跳至