自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主

嘩你呢部仲老爺過我屋企嗰部

大宅

回覆樓主:

我都有呢部古董啊 ,你呢部係綠色,我部係啡色,一模一樣,又係差唔3X年,全個車身都係金屬,好重好硬淨,巴西出品

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

mingaga 發表於 18-8-31 16:24
近來想買一部坐枱的,周圍睇緊用家的評語,有冇好介紹?
Singer, Brother, Janome ....
...

用過另一牌子無勝家咁好用同多功能,個部都廿幾年歷史。

最緊面係你對個牌子有無信心啫。
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

milk323 發表於 18-8-31 17:21
嘩你呢部仲老爺過我屋企嗰部

我家姐中學上家政堂要買

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

schi 發表於 18-8-31 17:23
我都有呢部古董啊 ,你呢部係綠色,我部係啡色,一模一樣,又係差唔3X年,全個車身都係金屬,好重 ...

就係太重,一直係我家姐工人房沉睡,最終我媽出手叫佢搬返去畀我用咋

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

miriam 發表於 18-8-31 17:59
用過另一牌子無勝家咁好用同多功能,個部都廿幾年歷史。

最緊面係你對個牌子有無信心啫。

我打算用來改下褲長短、整吓環保購物袋、整下窗簾、床單、箍臣套、整啲褲仔比小朋友。
但係冇接觸衣車好多年,唔知乜嘢牌子比較好用

王國長老

mingaga 發表於 18-8-31 18:09
我打算用來改下褲長短、整吓環保購物袋、整下窗簾、床單、箍臣套、整啲褲仔比小朋友。
但係冇接觸衣車好多 ...

最好就係帶埋你會用到既厚布試車, 好似牛仔布咁.

我依家個部係車到牛仔布, 但試過太厚去到個接口位斷針, 就咁車就係三層布無問題, 接口位反摺完係六層布, 厚度係一倍, 個次真係我車咁耐野以黎第一次斷針.

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

miriam 發表於 18-8-31 23:12
最好就係帶埋你會用到既厚布試車, 好似牛仔布咁.

我依家個部係車到牛仔布, 但試過太厚去到個接口位斷針, ...

好提議,謝謝。
有沒有店舖介紹,可以帶布去試車選衣車的?

首頁

尾頁

跳至