日本IVF

katherine1986
|
年半前係台灣成功左第一個之後,係時候想生第2個,因為第一次冇雪胎淨,所以我地今次不如試下第2個地方。
上網睇左好多留言,宜家比較多人去日本/泰國/中山,我同先生都想生返個囡囡,所以我地最後揀左日本東京山衫做PGS
係同路人教路之下,聯絡左山衫既中介,我地keep住用wechat聯絡,直到今日終於去左東京初診,日本既診所真係好大好靚,完全同香港/台灣兩種感覺,連照照B都唔覺得痛,醫生話我之前做個,應該冇問題,比左個好大信心我,希望下年可以有個豬囡。
抽左血,拎左針藥,等下次m come,Day 2係香港照卵泡,到時張report wechat中介,佢會幫我交比醫生,通知幾時可以打針,之後就會返東京抽卵,呢個時候要係香港繼續做運動,針灸,食Q10,要好好養生,養靚d卵子(上次係台灣抽到16粒,最後得2粒成功植入)今次唔可以好似上次咁,要加油。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
charlenebb
|
katherine1986 發表於 18-8-20 14:49
年半前係台灣成功左第一個之後,係時候想生第2個,因為第一次冇雪胎淨,所以我地今次不如試下第2個地方。
...

努力呀!我係過來人,pgs 生左囝囝,放鬆心情吧!我上次太開心狂掃貨,搞到信用卡都差d爆!
katherine1986
|
charlenebb 發表於 18-8-20 16:04
努力呀!我係過來人,pgs 生左囝囝,放鬆心情吧!我上次太開心狂掃貨,搞到信用卡都差d爆!
...

可能今次得我一個,淨係想早d返香港
都冇心情買野
下次同埋老公黎,可能會有心機買野
第一次去旅行,冇買到野

你放左幾多個胎?

canteen31
|
多唔多針呀?
charlenebb
|
katherine1986 發表於 18-8-20 16:23
可能今次得我一個,淨係想早d返香港
都冇心情買野
下次同埋老公黎,可能會有心機買野

2個中一!同老公去係開心d!但佢仲買得多過我
elaine_s
|
katherine1986 發表於 18-8-20 14:49
...

樓主你好,請問可否給我中介人聯絡資料,我在香港剛失敗了,想去其他地方再試,謝謝你!
Manmanman12345
|
...

你好,要否PM 日本IVF 中介WeChat ?
beargwai
|
我都想要日本中介人的聯絡方法,謝謝你。
agathatsy
|
...

請問大約用左幾錢呀?可以俾資料我嗎?唔該
katmimi221
|
...

你好! 可否pm日本IVF中介嘅WeChat俾我?