網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

lailaiha 發表於 18-8-29 18:39
可否share ?

淘寶好多,唔推薦嘞唔好意思,因為各花入各眼啊!不過我問過一間話有磁鐵咁官集4px唔運,我又去開深圳所以在深圳自取。如您買要問清楚賣家有無我講嗰個問題啊!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

anyuser18 發表於 18-8-30 22:35
淘寶好多,唔推薦嘞唔好意思,因為各花入各眼啊!不過我問過一間話有磁鐵咁官集4px唔運,我又去開深圳所以 ...
我幫朋友買多次壓麵機都係官集, 以前係中通的, 郵局取, 而家合併左就唔運???
如果係咁, 不如用私集啦。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

andyman 發表於 18-8-31 09:54
我幫朋友買多次壓麵機都係官集, 以前係中通的, 郵局取, 而家合併左就唔運???
如果係咁, 不如用私集啦。

順豐官集運嘅,但4px 寫咗有唔知咩磁就唔收。間店提我叫我去問,但我費事搞。後來選咗部更平,直接去深圳攞。所以係咪真係唔運我唔一百percent 肯定㗎

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

anyuser18 發表於 18-8-31 13:58

順豐官集運嘅,但4px 寫咗有唔知咩磁就唔收。間店提我叫 ...

我估唔會啦, 可能有電,心,電池就唔運得.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

andyman 發表於 18-8-31 17:15
我估唔會啦, 可能有電,心,電池就唔運得.

電池運得㗎。係某啲磁鐵類喎。個禁運單有寫。試過有個機套因為咁唔運得。咁賣嗰嗰清楚啲件貨裡面的成份同個倉收唔收嘞!最好就問返個賣家囉。

首頁

尾頁

跳至