現在台北天氣是否每日都落雨?

Duffy15
|

想計劃去六福水上樂園及野柳地質公園,怕買定票到時又落雨掃興,想問下現在在台北jm,近來天氣如何?Thanks!

1仔1女
|
Duffy15 發表於 18-8-20 16:47
想計劃去六福水上樂園及野柳地質公園,怕買定票到時又落雨掃興,想問下現在在台北jm,近來天氣如何?Thanks ...

你幾時去?我月尾去好怕天氣唔好,好彩訂票嗰度一日前仍可取消,之但係就真係好掃興囉
高比簡
|
見天氣預報每日都落雨 ,係咪真架?
Duffy15
|
高比簡 發表於 18-8-20 21:04
見天氣預報每日都落雨 ,係咪真架?

我都想知
Duffy15
|
1仔1女 發表於 18-8-20 19:38
你幾時去?我月尾去好怕天氣唔好,好彩訂票嗰度一日前仍可取消,之但係就真係好掃興囉
...

我星期五出發。你邊度訂票可以一日前取消?
1仔1女
|
Duffy15 發表於 18-8-20 21:13

漢聲租車,價錢係入場+接送
1仔1女
|
Duffy15 發表於 18-8-20 21:13

3日前訂呀
wcpcelia    發表於 18-8-21 09:07
豬仔
|
台北昨日下午雷雨,之後無落雨,今日好好天
kidcute
|
過幾日出發,上年去台灣連落幾日雨,邊度都去唔到
Duffy15
|
kidcute 發表於 18-8-20 23:22
過幾日出發,上年去台灣連落幾日雨,邊度都去唔到

我都好擔心係咁
Duffy15
|
Duffy15 發表於 18-8-20 23:51
我都好擔心係咁

今日天氣如何?
BabyGGBaby
|
所以最好到時才買票。現場票也貴不了很多。
Duffy15
|
BabyGGBaby 發表於 18-8-21 15:07
所以最好到時才買票。現場票也貴不了很多。

因為想book埋車+門票,呢種要3日前訂,所以都唔知book唔book好⋯唉!
1仔1女
|
Duffy15 發表於 18-8-21 15:11
因為想book埋車+門票,呢種要3日前訂,所以都唔知book唔book好⋯唉!

照book 囉,天氣唔好之前嗰日可取消