心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

屠龍女皇 發表於 18-10-23 03:12
有個朋友憎人富貴厭人窮.睇住你pk唔會出聲都唔會勸你,食住花生等睇戲咁款.到出事後會好開心咁關心你再眉飛 ...

遠離呢d心地唔好既朋友啦!咁衰 ~

別墅

coiecheung 發表於 18-11-29 23:08
遠離呢d心地唔好既朋友啦!咁衰 ~

就係雞肋.一齊成長,唔係話走就走.走過,但大家都好似無左個靈魂,搵返好一排又係咁,唯有自己唔好太上心同太認真.
有時離開一個朋友比離開一個男人更難.

大宅

屠龍女皇 發表於 18-11-30 03:54
就係雞肋.一齊成長,唔係話走就走.走過,但大家都好似無左個靈魂,搵返好一排又係咁,唯有自己唔好太上心同 ...

咁又唔駛離開……我都有你呢種朋友,又係識了幾十年,以前一星期見幾次,後來覺得越熟越衰,咪慢慢疏離 ,一星期變一個月,再變兩疏 個月,慢慢現在只有生日先見,以前日日講電話,現在只有出嚟食飯先吹兩句,我覺得幾好,保持關係就算. 所有朋友都係我覺得無順了解得太深入.

別墅

coiecheung 發表於 18-12-1 00:08
咁又唔駛離開……我都有你呢種朋友,又係識了幾十年,以前一星期見幾次,後來覺得越熟越衰,咪慢慢疏離 , ...

咁又係,尤其人大左,大家既世界都大左,唔會有咩事第一時間想搵朋友.有時太深入睇得太多更快緣盡..無奈

大宅

屠龍女皇 發表於 18-12-5 00:32
咁又係,尤其人大左,大家既世界都大左,唔會有咩事第一時間想搵朋友.有時太深入睇得太多更快緣盡..無奈 : ...

現在友情好化學架咋 ! 尤其女人 ,比較計較

首頁

尾頁

跳至