自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

happylife1210 發表於 18-8-28 15:01
我用緊orange blossom ,peony & blush 已用完一支,黎緊會再試其他味!
話時話,邊度買jo malone 會最平 ...

之前有jm介紹過喺selfridges網站最平,喺英國買退稅果個價,不過運費唔平,所以要多買再攤薄運費先抵另外,HkTV mall都比專櫃平,不過無selfridges咁抵

伯爵府

bigyanb 發表於 18-8-28 12:32
我都係19 fans ,F5 已經用

我中學唔用呢隻
太持久
中學鍾意用 body shop既white musk

侯爵府

SJ6 發表於 18-8-28 15:49
我中學唔用呢隻
太持久
中學鍾意用 body shop既white musk

我諗我老你好多,果可能未有white musk

伯爵府

bigyanb 發表於 18-8-28 15:50
我諗我老你好多,果可能未有white musk

未必,以前bodyshop有一隻味好似bb爽身粉味架 我成日用

男爵府

MeowMuiMui123 發表於 18-8-20 21:07
自己麻麻Chanel既香水。
我幾鐘意Dior J‘adore。但多數用淡d清新d既

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主

我都有呢支旅行set, 我覺得好香呀好鍾意,但最鍾意都係hermes香水

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

clarawuwu 發表於 18-8-20 22:40
CRISTALLE

知音人, 我由剛畢業用到依家人到中年都係最愛呢支

珍珠宮

tsung 發表於 18-8-28 14:40
Jo Malone英國梨,海鹽同Wild bluebell喺不二之選

Jo Malone對我嚟講好貴,唔捨得買

大宅

回覆樓主:

Coco mademoiselle今年出的version 是寫住Eau de parfum intense,買個陣要睇清楚,兩款味好唔同,舊款我唔鐘意但新款就好聞好多
抱抱BB

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我男友最鍾意我呢支Chanel,又係成日索,佢話唔俗唔攻鼻,我有限量棒棒版同body oil,用緊sample,睇黎遲下要買貨裝
我自己較喜歡No 5新版

大宅

回覆樓主:

樓主post 個支係2018版,樽頸的logo係金色底,如果是白色底就是舊版。sales姐姐教我睇

以前好鐘意Chole ,但呢支coco 真係好好聞,所以我最後忍唔住買咗大裝
抱抱BB

男爵府

2024年龍年勳章

鳳梨 發表於 18-8-21 13:45
我都只愛allure

我用左Allure 20年超鍾意,係近年好難買先轉用第2d, H sa 送左好多香水比我用唔洗買

子爵府

SJ6 發表於 18-8-28 16:52
未必,以前bodyshop有一隻味好似bb爽身粉味架 我成日用

至愛Body Shop moon flower,點解而家冇咗

伯爵府

抺茶雪糕 發表於 18-8-29 09:35
至愛Body Shop moon flower,點解而家冇咗

個名係moon flower ?/ 太耐我唔記得啦 係啦無啦啦唔出
好鍾意嗰隻味呀

男爵府

MommyPanel勳章

[quote]tsung 發表於 18-8-28 15:06
之前有jm介紹過喺selfridges網站最平,喺英國買退稅果個價,不過運費唔平,所以要多買再攤薄運費先抵:good ...[/quote

請問一下, 買左點樣運黎香港? 是否搵有集運公司 (有英國倉) 幫得集運? 謝謝

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

子爵府

sabun 發表於 18-8-20 17:41
我用sample,明顯老公成日走來索我
諗緊買不買貨裝。

廿幾歲時有人送咗枝chanel no.5 parfum 比我,一直冇用,後嚟掉咗

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

happymap2013 發表於 18-8-31 15:10
[quote]tsung 發表於 18-8-28 15:06
之前有jm介紹過喺selfridges網站最平,喺英國買退稅果個價,不過運費 ...

我冇經呢個網站訂過呀我喺HKTV mall買

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主

我好鍾意coco呀 我覺得好香好好聞

男爵府

回覆樓主

想問下呢支隻味濃唔濃架?

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都係鐘意no 5 多d

首頁