沖繩酒店

jj301
|
想搵一D酒店 附近夜晚有多購物,多食店的請推介。最好有激安啊…100y店,超市等等。
good_pig
|
國際通啦

我上次住almont幾好..
cibewong
|
good_pig 發表於 18-8-21 23:58
國際通啦

我上次住almont幾好..

國際通附近還有其他酒店嗎?係咪去機場都好近㗎?
good_pig
|
cibewong 發表於 18-8-24 22:15
國際通附近還有其他酒店嗎?係咪去機場都好近㗎?

國際通都有其他酒店...但如果街中間, 冇去輕軌咁冇咁方便

呢間行3分鐘就到輕軌, 同埋國際通街頭

peckykoo
|
good_pig 發表於 18-8-24 22:20
國際通都有其他酒店...但如果街中間, 冇去輕軌咁冇咁方便

呢間行3分鐘就到輕軌, 同埋國際通街頭

想問,去海洋館遠嗎?
good_pig
|
peckykoo 發表於 18-8-25 00:50
想問,去海洋館遠嗎?

水族館唔響那霸,所以係咪都開車 / 搭車

almont 都近 一日遊上車嘅位置嘅
yuensiu
|
peckykoo 發表於 18-8-25 00:50
想問,去海洋館遠嗎?

遠嫁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hoho326
|
昨日岩回來,可上網看看hotel azat hotel naha,可行15分鐘到國際通,附近有aeon max value,一分鐘到安里單軌站,回程最後一晚去机場最好
wcpcelia    發表於 18-8-30 14:15
yuensiu
|
hoho326 發表於 18-8-25 09:33
昨日岩回來,可上網看看hotel azat hotel naha,可行15分鐘到國際通,附近有aeon max value,一分鐘到安里單 ...

我有睇過5/2-6/2好貴2大2小要¥22780/晚
包早餐
1988cc
|
隔離網話有間無敵海景唔好住 ,不過好多都係海景,唔知講梗邊間。
whyyou
|
jj301 發表於 18-8-20 17:47
想搵一D酒店 附近夜晚有多購物,多食店的請推介。最好有激安啊…100y店,超市等等。
...

comfort hotel
aeneas2011
|
yuensiu 發表於 18-8-25 10:32

我有睇過5/2-6/2好貴2大2小要¥22780/晚

其實沖繩旺季係4、5月,夏天可游水,唔明點解2月都咁貴
yuensiu
|
aeneas2011 發表於 18-8-30 12:20

係啦!我2大2小
book左3晚恩納rizzan ¥60262
仲有1晚那霸睇緊。
comfort 1晚要¥19000
azat 1晚要¥22780
我等緊自由花園出價再決定

唔知係咪新年同有櫻花所以貴呢?
無話可說
|
我住wbf,國際通附近
eeoye
|
那霸4人房有無介紹呢?
mandy717
|
西鐵那霸,行十分鐘內到國際通,三分鐘到縣前駅
Koala_Chu
|
1988cc 發表於 18-8-25 13:05
隔離網話有間無敵海景唔好住 ,不過好多都係海景,唔知講梗邊間。
...

可以pm我邊間嗎?
peckykoo
|
whyyou 發表於 18-8-25 16:23
comfort hotel

在 Hotel .com 搵5到沖繩有此間酒店喎

大板,和哥山,東京 有分店
1988cc
|
aeneas2011 發表於 18-8-30 12:20