求教!突然好down.可以點盡快回覆正常?

Onlok
|
今日突然好唔開心,個心好實,好不安,無mood..無動力。
救方法盡快起身,因為仲要集中精神返工。
我好少咁。
mini1204
|
做運動出一身汗
BBJOJO
|
Onlok 發表於 18-8-20 20:01
我好少咁 ...

重点因乜5开心
snowshine1357
|
放縱下食自己仲意嘅嘢
Onlok
|
工作中,唔喊得出嚟!唔講得人知,要快些集中工作。

可能近排有朋友因cancer走咗。她小孩還細,又是一個很好的人。
又可能有它原因.......
crystal媽咪
|

asd456
|
Onlok 發表於 18-8-20 20:07

可能近排有朋友因cancer走咗。她小孩還細,又是一個很 ...

好簡單,去一間拉麵店或譚仔,食一碗好辛辣的麵,逼自己去痛快一番。之後去食一杯雪糕爽下。
Onlok
|
BBJOJO 發表於 18-8-20 20:04
重点因乜5开心

其實無乜試過咁,所以先唔知點算,好怪的down.
cinda72.
|
我好少咁 ...

煲劇
BBJOJO
|
cinda72. 發表於 18-8-20 20:17
煲劇

但有可能集中唔到精神
cinda72.
|
Onlok 發表於 18-8-20 20:14

食甜野啦
BBJOJO
|

可能近排有朋友因cancer走咗。她小孩還細,又是一個很 ...

明白! 快啲做完手上工作

去做運動, 約朋友飲下嘢,唱下k……
盡情發洩千祈唔好擺喺心裏面
twotigers
|

搵朋友傾計,或嚟BK大家一齊傾
BBJOJO
|
Onlok 發表於 18-8-20 20:14

我都有呢樣嘅經驗

做運動會開心啲
BBJOJO
|
twotigers 發表於 18-8-20 20:19
搵朋友傾計,或嚟BK大家一齊傾

twotigers
|
BBJOJO 發表於 18-8-20 20:19

特別要搵早早你傾
BBJOJO
|
twotigers 發表於 18-8-20 20:20
特別要搵早早你傾

歡迎光臨

有乜唔開心千祈唔好擺心裏會有抑鬱
BBJOJO
|
每個人都會有開心同埋唔開心嘅時間

自己唯一可以做做你將唔開心嘅時間縮短

panyeung
|
我好少咁 ...

食朱古力吖
lingluk1306
|
我都係 所以狂食野