曼谷asiatique the waterfront 夜市

JAlove
|
即興去咗泰國曼谷asiatique the waterfront 夜市, 好多鋪頭,花多眼亂....

請問jm們, 有乜嘢值得去買.....我一路行得個睇字,無標價錢又費事問
YY1101
|

我去都係行下
AGa1111
|
無咩特別,純粹去行下
JAlove
|
YY1101 發表於 18-8-20 21:17

我去都係行下

我上網睇介紹,啲人講到好好,諗住行下見識下,點知大部份鋪頭都冇標價錢,我好唔鍾意問價錢,感覺好似俾人當水魚咁.....

真係冇嘢買得落手

Kay108
|
好多人會去美珍香買零食

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-21 10:03
JAlove
|
Kay108 發表於 18-8-20 21:20
好多人會去美珍香買零食

係呀,我都見呢間鋪頭好多人,其實泰國有咩小食係值得買?
Nbs
|
我中意去嗰到呀 (其實只係去過兩次), 行下食下野飲下野聽下音樂
ARS_fans
|
Kay108 發表於 18-8-20 21:20
好多人會去美珍香買零食

我都係去呢度買零食做手信,其他無咩值得買
qqwong
|
上星期先去完, 喺度買手信及衣服, 價錢都問佢, 可以講價

裡面有間Mango Tango食芒果唔錯~
Charlotte_mom
|
唔算劏客呀,我幾鐘意行佢
陣間走,如果搭的士記得俾錢排隊寫飛,佢上次街車「溜」我500銖我無彩佢。排隊搭跟錶百鬆咋
luppy
|
去過一次冇再去....冇咩特別野行。
小朋友玩下車都可以
waynewon
|
未算劏客,但價錢偏貴,買大路手信可以唔使考慮,一次過去big C之類買比較抵,其餘就睇自己心水。
mameme
|
早就預客人講價,啲大國人講價講到人地唔駛成本咁,做到要睇人開價都理解嘅
小星星1
|
JAlove 發表於 18-8-20 21:20

我上網睇介紹,啲人講到好好,諗住行下見識下,點知大部份鋪 ...

其實啲嘢好平架咋
gracelam
|
JAlove 發表於 18-8-20 21:08
即興去咗泰國曼谷asiatique the waterfront 夜市, 好多鋪頭,花多眼亂....

請問jm們, 有乜嘢值得去買..... ...

去過2次, 2次都冇買過野, 只係食野同行下影下相
panyeung
|
完全唔覺劏客喎
LMCK
|
JAlove 發表於 18-8-20 21:08

請問jm們, 有乜嘢值得去買..... ...

今年年頭去過, 阿仔買左件正版波衫, 印埋自己個名, 另外試左FISH MASSAGE.
icyblueblue
|
我買左幾對人字拖 好好著
Kay108
|
JAlove 發表於 18-8-20 21:21
係呀,我都見呢間鋪頭好多人,其實泰國有咩小食係值得買?

我覺得呢個唔錯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JAlove
|
Kay108 發表於 18-8-21 08:15
我覺得呢個唔錯