請問是否bingo?

christypcc11
|
今朝用萬0牌驗孕棒驗 出左一深一極淺
已遲左8-9日未黎m,平時經期 28-30日會黎
但有時候有經前痛, 就驗孕棒結果是否已bingo?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
marrietam
|
christypcc11 發表於 18-8-20 21:08
但有時候有經前痛, 就驗孕棒 ...

係啦,恭喜晒
|
marrietam 發表於 18-8-20 21:45
係啦,恭喜晒

今早再驗 出到咁 都係一深一淺
希望真係bingo 過多一星期再去診所check

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Yeemanman
|
christypcc11 發表於 18-8-21 06:11

你之前有冇驗過呀?遲咗一星期先驗?
ilovedogs322
|
christypcc11 發表於 18-8-21 06:11

中呀,祝繼續加深
MAMAEGG
|

恭喜啊
|
MAMAEGG 發表於 18-8-21 15:54
恭喜啊

無知一問, 我是否應該去診所check下拎個懷孕證明?定需要等埋照到心跳先?
唔該曬
射手貓
|
christypcc11 發表於 18-8-20 21:08
但有時候有經前痛, 就驗孕棒 ...

恭喜晒樓主
請問第1張圖係遲左8日先驗(即琴日驗)
但今日再驗就圖2甘甘深色甘多嗎
射手貓
|
christypcc11 發表於 18-8-21 15:57
無知一問, 我是否應該去診所check下拎個懷孕證明?定需要等埋照到心跳先?
唔該曬
...

可以去家計會或診所驗孕出證明先。
拎左證明後就去醫院排期。
|
射手貓 發表於 18-8-21 16:18
恭喜晒樓主
請問第1張圖係遲左8日先驗(即琴日驗)
但今日再驗就圖2甘甘深色甘多嗎

係也,
琴朝第1張圖淺咁多 今朝一訓醒再驗多次 就深左好多
希望真係中左
射手貓
|
christypcc11 發表於 18-8-21 16:40
係也,
琴朝第1張圖淺咁多 今朝一訓醒再驗多次 就深左好多
希望真係中左

放心啦。深到甘一定中!
不過1晚差甘遠既
|
射手貓 發表於 18-8-21 16:52
放心啦。深到甘一定中!
不過1晚差甘遠既

打算星期六去診所驗 拎懷孕證明

ipcs
|
christypcc11 發表於 18-8-21 15:57
唔該曬
...

唔駛等心跳,等心跳要7週後,到時可能排唔到政府免費oscar,或者你可以自己出去做t21/nifty