如懿傳

cinda72.
|
藍尾巴 發表於 18-8-20 22:19
香港就變熊貓樂園,一地熊貓

我已經變左熊貓啦
lokima
|
講真延禧係陸劇黎講真係好一般,比起當年甄環仲差好遠
如意睇左一集已經覺得成件事grand好多,演員做得又好,如果要揀我一定揀如意追
不過8集好快睇完,所以睇埋延禧再一氣呵成如懿就過癮
whywhite22
|
tsung 發表於 18-8-20 21:28
學仙姐話齋,唔駛瞓呀?

煲劇煲得開心,唔食唔瞓都得
whywhite22
|
lokima 發表於 18-8-20 22:28
講真延禧係陸劇黎講真係好一般,比起當年甄環仲差好遠
如意睇左一集已經覺得成件事grand好多,演員做得又好 ...

甄嬛傳係我暫時睇過最精彩嘅宮庭劇,幾個主角嘅演技好犀利
希望如懿傳冇令我失望
Poyau
|

fishes
|
我驚會精神錯亂,所以唔會同步追
bobocheung65
|
我prefer 周迅 吳主角真係好怪樣
qqgigiqq
|
2套角色人物有d係一樣,我怕我會睇到好亂,都係睇完延禧先睇呢套
jadechant
|
大肥羊 發表於 18-8-20 21:51
剛開如懿第一集,阿女話點解女主角咁老
佢追延禧追到不亦樂乎,睇嚟係先入為主得好緊要
...

周迅 拍時已40歲,要她扮年青,當然會有咁難看的結果。不明,為什麼不找年青的演員去演???
jadechant
|
tsung 發表於 18-8-20 22:11
X2!我純為睇男主同張鈞寧

張鈞寧幾靚女,所以都會追看此套劇
toffeechoco
|
睇左5分鐘唔夠, 周迅個"碌"同把聲就趕走左我, 佢仲點扮十幾歲呀??唔明點解唔搵過少女演員扮佢年輕時...
dasy
|

周迅把聲唔知有無配音,把聲好老牛啊,同埋個樣真係有老態,我等緊張鈞寧出場

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
meowmi
|
snowgirl927 發表於 18-8-20 22:07
我睇左頭兩集,有d悶,女主角個樣又真係老態出哂

睇咗第一集,周的樣子真係,忽然覺得原來瓔珞都唔係咁醜樣。
asa2012
|
怕混亂,決定追完延禧先
BBJOJO
|
Poyau 發表於 18-8-21 01:23

BBJOJO
|
mariefish 發表於 18-8-20 22:18
辨法總比困難多

BBJOJO
|

Poyau
|
BBJOJO 發表於 18-8-21 07:57

早晨
MC媽
|
snowgirl927 發表於 18-8-20 22:07
我睇左頭兩集,有d悶,女主角個樣又真係老態出哂

琴晚睇咗第1集,周迅個造型, 令我覺得有啲.....唔知點講,望到會忍唔住皺眉, 同佢把聲真係好沉好沉
tsung
|
BBJOJO 發表於 18-8-21 07:57