懷孕前後

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

wsyggk 發表於 18-8-23 06:46
有咩問題啊?介唔介意講詳細少少?因為你呢個指控都幾大。

https://www.facebook.com/1403132123335425/posts/2032808597034438/

有人問過當時人,佢係高錦安照結構嘅!

大宅

Eeyoresi 發表於 18-8-20 22:19
jm我明白你呀,之前我照結構照到有問題,想拎2nd opinion,就打左去book佢,咁佢都好好隔一日就俾到期我照, ...

妳地經歷,咁似果個咁多人讚既陳億仕??發大肚婆脾氣,見妳一陣收妳次次千千幾千咁。

所謂名醫,特別係貴診所租金既,醫生多數無品,仲有一個特質會喜歡接大陸客~!!
根本係商人,枉佢阿媽供佢讀死書,人格係負分。

我第一胎就係白白比無品既醫生害死~!!

大宅

xNicKx 發表於 18-8-21 00:09
Same here! 但我唔係胎水少,係佢今日食左炸藥,毫無耐性咁同我照結構,醫生應該係專業,真係無諗過一個咁 ...

我信妳~!!!!!!!

子爵府

回覆樓主

我搵林勇行照結構,朋友一早話定我知佢唔係多野講類型所以我都有心理準備。照時某d位佢有用力壓但我接受到。我需要知既野佢都有講哂,成個過程都ok, 我第二胎都會搵番佢。

不過我覺得大部分有咁上下資歷既醫生有時都會忽略左client/patient既感受,可能做得耐左耐性磨蝕左?

大宅

回覆樓主

咁衰....
澳門的孕媽們講到劉子健好好,好buy他

大宅

回覆樓主

我去年搵劉醫生照結構又冇乜野wo, 果日仲要連埋我老公,自己父母入房睇都ok, 佢知我聽障都好耐性問我問題。照果陣有少少位比較用力,但完全可以接受。

別墅

嘩, 咁都有, 係咪以為自己係權威就咁呀...仲要收成3800
我係尖咀姓羅度照, 佢都好好呀, 都係母胎學. 收費只係1800

複式洋房

咁鬼衰, 唔好搵佢啦, 又唔係得佢一個醫生, 咁樣對大肚婆咩名望都冇用啦~
你冇錯, 係佢冇品, 不過過左去就算, 心情好番d, 睇第二個lor~

仲諗住搵佢驗T21, 咁我一定唔會去

別墅

Disum 發表於 18-8-22 18:50
我今天也book了謝喜兒同高錦安,那個好d?請媽媽指教下(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...

鄭昆瑜醫生 女醫生 一個好細心 仁心仁術 既大醫生 。我試過謝喜兒 ,吾錯 ,但鄭醫生大醫院出生 ,非常有經驗

男爵府

回覆樓主

唔好唔開心啦!好多出名權威醫生都係串串地。

我幾個月前都係揾佢照結構。第一次佢好細心照左好耐,話B.B. 個心有個位未生得好。不過叫我放心。大個d 會好返。仲俾左好多相我睇。

之後到左我30週時,我產科醫生話B.B. 頭圍大成一個月。咁我好驚!再揾佢照多次。好在無事。

而家回想,每次俾果$5500 佢,係包佢專業知識,而唔係佢既態度。你咁諗會好D.

最後B.B. 出世時,兒科醫生發現心臟真係有雜音,經過一連串檢查。都係健康正常的。我可以話,好彩有劉醫生之前提及過及留意到呢件事,如果唔係,我同老公嚇死啦!

禁止訪問

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

馬騮山寨主 發表於 18-8-22 18:55
劉子健同林勇行我都有睇過,我覺得劉係幾用力照,整痛我同話我肚皮厚。林就好有耐性好仔細。兩位都無乜講嘢 ...

複式洋房

馬騮山寨主 發表於 18-8-22 18:55
劉子健同林勇行我都有睇過,我覺得劉係幾用力照,整痛我同話我肚皮厚。林就好有耐性好仔細。兩位都無乜講嘢 ...

佢整痛人同態度奇差

複式洋房

Disum 發表於 18-8-22 12:13
好彩book埋林勇行醫生,見到大家既comment,唔轉唔得驚繼續睇劉醫生會嚇親阿B
...

個肚面痛左幾日

複式洋房

Sab2010 發表於 18-8-22 20:36
我都係搵劉子健做結構,都覺得佢麻麻,或者佢係一個好有經驗嘅醫生,但係佢同我bb照結構嘅過程比我感覺佢好 ...

原來我同你嘅對待係一樣,早知係咁唔搵佢

複式洋房

siubear718 發表於 18-8-22 22:49
我因頸皮太厚去搵劉醫生攞2nd opinion。姑娘好好幫我安排喺兩日後,並説要另外加$1500做知詢費。因為太擔心 ...

佢顧你嘅感受都算好了

複式洋房

yysyy 發表於 18-8-23 16:55
回覆 xNicKx 的帖子

聽你咁講個E生好似有D變態

我真係唔知佢咩心態,不過佢根本唔休做,整痛人同態度差一樣有大把人搵佢睇

複式洋房

全心全意 發表於 18-8-23 14:46
唔好唔開心啦!好多出名權威醫生都係串串地。

我幾個月前都係揾佢照結構。第一次佢好細心照左好耐,話B.B. ...

佢係真係有料嘅,但態度都好重要,仲要大大力整痛人,都唔知點解要咁!

複式洋房

winkiecoffee 發表於 18-8-23 11:32
咁鬼衰, 唔好搵佢啦, 又唔係得佢一個醫生, 咁樣對大肚婆咩名望都冇用啦~
你冇錯, 係佢冇品, 不過過左去就 ...

係啦,果時我蠢,應該即刻走,最多搵第二個睇!唉!

複式洋房

tung_3bi 發表於 18-8-23 11:19
嘩, 咁都有, 係咪以為自己係權威就咁呀...仲要收成3800
我係尖咀姓羅度照, 佢都好好呀, 都係母胎學. 收費只 ...

佢收我5500

首頁
45678...9

尾頁

跳至