月尾又出發BKK

ANNY媽
|
二晚Marriott Marquis Queens Park
二晚Siam kempinski 通常book從未住過
佢係唯一重book的酒店
2007WNIP
|
ANNY媽 發表於 18-8-20 23:18
二晚Marriott Marquis Queens Park
佢係唯一重book的酒店 : ...

两間正
letiteasy
|

I will stay 4 nights in Marriott Marquis Queens Park soon
ANNY媽
|
letiteasy 發表於 18-8-21 09:22
I will stay 4 nights in Marriott Marquis Queens Park soon

成個trip會分二間住.無咁悶
letiteasy
|
ANNY媽 發表於 18-8-21 09:51
成個trip會分二間住.無咁悶

Enjoy ~~
taifat
|

麻煩你返黎可以講下Marriott Marquis好唔好住,黎緊想book呢間, thank you
玩得開心d
fionlei88
|

ANNY媽
|
2007WNIP 發表於 18-8-21 07:33
两間正

Siam kempinski無得輸..得此間重book
ANNY媽
|
taifat 發表於 18-8-21 12:30
麻煩你返黎可以講下Marriott Marquis好唔好住,黎緊想book呢間, thank you
玩得開心d
...

怕忘記post..想知稍後pm我la
wcpcelia
|
玩得開心D
ANNY媽
|
wcpcelia 發表於 18-8-21 15:42
玩得開心D

thx.wa..你幾時升了天珠.我第一次見
october21
|
回覆 ANNY媽 的帖子

Marriott Marquis Queens Park 幾錢1晚?
哈利媽
|
依家正住緊Marriott Marquis Queen's Park, 會住4晚,我覺得唔錯呀,都算邊方便,由公園行去BTS站約5分鐘,好行好舒服,附近個大商場好大,而且都幾多嘢食,又貴有平,房間好多,如果定咗M Club floor仲正,包好多餐,只有一樣麻麻,就係check-in嘅reception, 都幾慢同埋混亂,有咩特別要求, confirmation要print定比佢哋,費事到時先攪

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ANNY媽
|
哈利媽 發表於 18-8-26 23:11
依家正住緊Marriott Marquis Queen's Park, 會住4晚,我覺得唔錯呀,都算邊方便,由公園行去BTS站約5分鐘, ...

天氣是否經常下雨
哈利媽
|
ANNY媽 發表於 18-8-26 23:16
天氣是否經常下雨

我今日係第3日,第1日落機時超大雨,塞咗2個幾鐘先到酒店,另昨晚都幾大,其餘時間都毛雨或冇雨,日間活動算ok
ANNY媽
|
哈利媽 發表於 18-8-26 23:19
我今日係第3日,第1日落機時超大雨,塞咗2個幾鐘先到酒店,另昨晚都幾大,其餘時間都毛雨或冇雨,日間活動 ...

毛毛雨無咁熱
october21
|
Jaymon
|
依家正住緊Marriott Marquis Queen's Park, 會住4晚,我覺得唔錯呀,都算邊方便,由公園行去BTS站約5分鐘, ...

請問酒店附近有無按摩店?
哈利媽
|
Jaymon 發表於 18-8-27 08:00
請問酒店附近有無按摩店?

有好多小店,不過我冇試過
letiteasy
|

Good 早餐ok 嗎?