親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

letiteasy 發表於 18-8-27 09:40
Good 早餐ok 嗎?

我响club floor食,環境好好,雖然食品種類不太多,但一定係豐富嘅早餐,基本嘢都有
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

大宅

哈利媽 發表於 18-8-27 10:18
我响club floor食,環境好好,雖然食品種類不太多,但一定係豐富嘅早餐,基本嘢都有
...

Club floor is for ppl staying in Club floor ?

子爵府

letiteasy 發表於 18-8-27 10:27
Club floor is for ppl staying in Club floor ?

子爵府

letiteasy 發表於 18-8-27 10:27

餐廳一定多選擇, 不過應該超多人,我2朝10點行過,門口都仲要排隊

大宅

哈利媽 發表於 18-8-27 10:36
餐廳一定多選擇, 不過應該超多人,我2朝10點行過,門口都仲要排隊

U mean Goji ? Oh..... hopefully there wound not be so crowded when we go in September ...

子爵府

回覆樓主:

ok la

首頁

尾頁

跳至