身材走樣有苦衷 鍾麗緹揭正接受試管嬰兒

mickeyeva
|
兩位前夫共育有三名女兒, 為了36歲現任老公, 鍾麗緹47歲再博多一個, 都幾大風險, 送祝福

現年47歲嘅藝人鍾麗緹於2016年與張倫碩拉埋天窗,婚後曾表示希望與丈夫有屬於兩人的小朋友。一向身材Fit爆有女神稱號的鍾麗緹近月身形出現變化,明顯圓潤不少,有傳是「幸福肥」所致,亦有指她達成心願成功懷孕!

鍾麗緹於社交網站解釋身材走樣的原因,並非懷孕或幸福肥,而是因為在嘗試做試管嬰兒,可能受藥物影響,賀爾蒙或者內分泌有了問題,導致身體有一些變化。她還表示因為做試管嬰兒更加瞭解了做母親的艱險和不易,希望能跟張倫碩有一個屬於自己的小朋友,讓心中得以圓滿,希望得到大家的鼓勵和祝福。

|
倘未成功都肯公開話比大家知,佢真係好坦率,勇敢。
希望佢成功。
|
已經3 個唔同姓,仲生
朱古力妹妹
|
[email protected] 發表於 18-8-21 03:24
已經3 個唔同姓,仲生

同王菲一樣,每個女都唔同老豆
333s    發表於 18-8-21 09:33
waynewon
|
雖然佢個個女都唔同姓,但佢幾個女都唔似活得唔開心,我覺得鍾麗緹真係好利害。
crystal媽咪
|
好複雜
asa2012
|
搵命博
就算生得出,都要顧下個BB的感受,媽媽年紀大,可能無咁好精力照顧佢,仲有3個年齡有距離的同母異父姐姐
72leelily
|
生得出都48
好勇呀
小華子
|
唔識欣賞
美之選468
|
最慘係3個男人都溫不到錢wo 要靠女方獨立養大女兒wo,希望這個老公可以一手一腳養大自己的女兒啦?
tired
|
吾好勉強啦
jasul
|
唉,唔識講,唔識欣賞

都3次,仲黎第4次
ddkaka
|
[email protected] 發表於 18-8-21 03:24
已經3 個唔同姓,仲生

細嗰兩個同姓架
呀紫CANDY
|
已經3 個唔同姓,仲生

多餘
tell-me-y
|
mickeyeva 發表於 18-8-21 01:18
兩位前夫共育有三名女兒, 為了36歲現任老公, 鍾麗緹47歲再博多一個, 都幾大風險, 送祝福

何苦呢⋯⋯壞了自己身體
kitbebe
|
年紀太大了!
starrymama
|
乜吾係應該當3 個女係屬於自己的寶寶才結婚?
mickeymok410
|
jasul 發表於 18-8-21 07:31
唉,唔識講,唔識欣賞

都3次,仲黎第4次

X2
wcpcelia
|
年紀真係唔細, 風險都高的
Ononluk
|
已經3 個唔同姓,仲生

呢樣嘢有問題嗎?又唔係私生子
不過年齡大要博真係唔易,祝佢運。最緊要唔好搞壞身子