芽莊包車介紹

sarah_ykk
|
想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab 好貴
hasenkamp
|
sarah_ykk 發表於 18-8-21 07:11
想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab ...

我都想知,酒店我仍未訂,10月份去
janicech
|
sarah_ykk 發表於 18-8-21 07:11
想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab ...

8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶同細心。在fb, 搵芽莊機場包車接送Taxi Grab Uber Nha Trang 就搵到佢地。另外,芽莊市內很容易call Grab, 價錢很平。
wcpcelia    發表於 18-8-22 09:11
Happyhappylive
|
janicech 發表於 18-8-21 22:14
8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶 ...

價錢大約多少
janicech
|
Happyhappylive 發表於 18-8-21 22:54
價錢大約多少

我book7人車, 350,000vnd
wcpcelia    發表於 18-8-22 09:12
sarah_ykk
|
8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶 ...

謝謝提供資料
hasenkamp
|
janicech 發表於 18-8-21 23:00
我book7人車, 350,000vnd

Thx for info:)
CrabPincers
|

我都是搵thomas, 我們4人車,300,000vnd

iresort搵佢買飛有95折,包車來回200,000

珍珠島包車來回300,000