親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab 好貴

大宅

sarah_ykk 發表於 18-8-21 07:11
想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab ...

我都想知,酒店我仍未訂,10月份去

大宅

sarah_ykk 發表於 18-8-21 07:11
想問大家有包車介紹嗎?
想搵包車由機場去酒店, 我自己係 Google map search 過車程要成個半鍾, 驚 grab ...

8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶同細心。在fb, 搵芽莊機場包車接送Taxi Grab Uber Nha Trang 就搵到佢地。另外,芽莊市內很容易call Grab, 價錢很平。

wcpcelia    發表於 18-8-22 09:11

珊瑚宮

janicech 發表於 18-8-21 22:14
8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶 ...

價錢大約多少

大宅

Happyhappylive 發表於 18-8-21 22:54
價錢大約多少

我book7人車, 350,000vnd

wcpcelia    發表於 18-8-22 09:12

大宅

8月到芽莊玩咗4日,搵Thomas包車來回機場至酒店,買Vinpearl Park 門票加接送,及出海一日游。他們很交帶 ...

謝謝提供資料

大宅

janicech 發表於 18-8-21 23:00
我book7人車, 350,000vnd

Thx for info:)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都是搵thomas, 我們4人車,300,000vnd

iresort搵佢買飛有95折,包車來回200,000

珍珠島包車來回300,000

男爵府

請問如何找英文地址, grab 上是越南文看不明??? thx

男爵府

CrabPincers 發表於 18-8-26 09:20

你好, 請問你珍珠島同IRESORT包車係講定時間叫佢接你, 定係走時call佢? thx.

公爵府

DFSON 發表於 19-2-21 17:02
你好, 請問你珍珠島同IRESORT包車係講定時間叫佢接你, 定係走時call佢? thx.
...

有講定,但佢話如果早/遲走,時間有改就ws佢(但要預半個鐘前),但我們都是跟預約時間走

iresort 無我想像中甘好玩,除左個泥漿浴之外,其他無特別

珍珠島,我印象中好似係臨走前(排隊等覽車時)ws佢的

男爵府

CrabPincers 發表於 19-2-21 19:55

有講定,但佢話如果早/遲走,時間有改就ws佢(但要預半 ...

thx, 睇相以為iresort好玩添, 見佢有泳池同滑水梯, 入面環境靚嗎? 有無係餐廳食野?

公爵府

DFSON 發表於 19-2-22 12:11
thx, 睇相以為iresort好玩添, 見佢有泳池同滑水梯, 入面環境靚嗎? 有無係餐廳食野?

滑水梯是好簡單的,可能等們全部是大人/青少年,對呢d滑梯無以前小朋友時甘有興趣,泳池同酒店無分別

有在餐廳食野,但都不算是餐廳,全部矮檯矮椅,open area, 價錢不記得幾多,但不貴

男爵府

CrabPincers 發表於 18-8-26 09:20

想問講英文定廣東話?

男爵府

CrabPincers 發表於 19-2-22 13:37
滑水梯是好簡單的,可能等們全部是大人/青少年,對呢d滑梯無以前小朋友時甘有興趣,泳池同酒店無分別

有 ...

我都係大人+青少年, 另外, 芽莊有無話住邊區較方便? 你好似住FUSION出市區遠嗎? 去VINPEARL LAND遠唔遠, 唔住一日夠唔夠時間玩, 會趕嗎?

公爵府

DFSON 發表於 19-2-22 15:42
我都係大人+青少年, 另外, 芽莊有無話住邊區較方便? 你好似住FUSION出市區遠嗎? 去VINPEARL LAND遠唔遠, ...

我們坐novotel, 之後最尾3日兩夜住fusion, fusion在郊區,四圍都無野,出市區要搭shuttle, 但我印象中班次不多,一程好似要30分鐘以上(無記錯的話好似要45分鐘),在市區去珍珠島不遠,但搭覽車要排隊,我去果時不知是不是因為暑假關係,排左個幾兩個鐘先上到車,我們去果日太熱,不是玩好多野就走了

公爵府

iampaulineko 發表於 19-2-22 14:22
想問講英文定廣東話?

兩樣都識d, 溝通到,但佢主要講廣東話,好攪笑,有d比教通俗的廣東話佢不識,係甘問我女

男爵府

CrabPincers 發表於 19-2-23 07:26
兩樣都識d, 溝通到,但佢主要講廣東話,好攪笑,有d比教通俗的廣東話佢不識,係甘問我女
...

唔該晒

子爵府

CrabPincers 發表於 19-2-23 07:26
...

請問有冇contact? 可否pm我?
我下個月去

男爵府

CrabPincers 發表於 19-2-23 07:25
我們坐novotel, 之後最尾3日兩夜住fusion, fusion在郊區,四圍都無野,出市區要搭shuttle, 但我印象中班次 ...

oh...我睇中fusion同另外一間叫Mia都係郊區添。

首頁

尾頁

跳至