親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Fishbbmama 發表於 19-2-23 11:34
請問有冇contact? 可否pm我?
我下個月去

你在google search 芽莊thomas, 第一個tripadvisor 就有佢contact

子爵府

CrabPincers 發表於 19-2-25 18:32
你在google search 芽莊thomas, 第一個tripadvisor 就有佢contact

Ok, thanks

男爵府

睛靈勳章

CrabPincers 發表於 19-2-25 18:32

請問你講緊芽莊thomas係咪等於 facebook介紹嗰個包車?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

WinkyLee 發表於 19-2-25 23:21
請問你講緊芽莊thomas係咪等於 facebook介紹嗰個包車?

我不知你請facebook果個係邊個呀,是不是有個女仔企在電單車影相果個?我初時都諗住搵佢book的,但後尾在discuss 溫書,發現到d野,最後直接搵thomas 的聯絡方法,直接搵佢book

我的資料是2018年暑假前搵的,依家佢有無再開個中文facebbok我真是不知

男爵府

睛靈勳章

CrabPincers 發表於 19-2-26 08:03
我不知你請facebook果個係邊個呀,是不是有個女仔企在電單車影相果個?我初時都諗住搵佢book的,但後尾在d ...

我見呢個topic有人 講芽莊包車 以以為你講緊係同一人。

水晶宮

DFSON 發表於 19-2-24 13:46
oh...我睇中fusion同另外一間叫Mia都係郊區添。

I booked this for 9-11 aug

水晶宮

即是芽庄除了 I resort 同珍珠島就冇乜野玩嗎?thanks

大宅

回覆 janicech 的帖子

請問去vinpearl park好唔好玩,似香港海洋公園?

大宅

newflower 發表於 19-4-14 09:12
回覆 janicech 的帖子

請問去vinpearl park好唔好玩,似香港海洋公園?

海洋公園好玩D!Vinpearl Park最吾好係排隊玩機動遊戲嘅地方無圍欄,暑假又多內地人,又多人插隊,所以好勞氣。不過連Vinpearl Park都吾去,就冇咩好做!

首頁

尾頁

跳至