如懿不如意

peggy65
|
有冇jm 一樣唔會再追,
尋晚一口氣睇了五集,
服飾化妝唔靚,節奏慢,
後宫爭鬥只系嘈同煩,
皇后同嫻妃都唔掂
丫雅
|
有得睇啦?
mysterious22
|
未睇,我麻麻地周迅

追埋延禧,睇下口碑先決定開唔開黎睇
bibi2013
|

睇咗兩集後唔想追,周迅好唔順眼,發覺佢呢套好膠面,唔知化妝問題定係打針。 皇后個角色同延禧個比又差好遠,太大比較啦。
wcpcelia    發表於 18-8-21 16:53
peggy65
|
丫雅 發表於 18-8-21 11:38
有得睇啦?
我系賣super睇,不過見千尋都有,跟播8集
karshing
|
bibi2013 發表於 18-8-21 11:42
睇咗兩集後唔想追,周迅好唔順眼,發覺佢呢套好膠面,唔知化妝問題定係打針。 皇后個角色同延禧 ...

覺得周迅眼皮怪怪哋,皇后唔靚,小家碧玉型,皇帝太靚仔但唔識做戲。
peggy65
|
bibi2013 發表於 18-8-21 11:42
睇咗兩集後唔想追,周迅好唔順眼,發覺佢呢套好膠面,唔知化妝問題定係打針。 皇后個角色同延禧 ...
系呀! 出場果一刻塊面勁膠,做戲表情硬
bibi2013
|
karshing 發表於 18-8-21 11:46
覺得周迅眼皮怪怪哋,皇后唔靚,小家碧玉型,皇帝太靚仔但唔識做戲。

係好怪,對眼唔知點咁,你講起係眼皮真係好唔自然。霍建華平時個D戲都做得幾好,但呢套佢好似有心無力咁,做得麻麻。
TAKTAKB
|
其實一直都吾覺得周靚 唸起畫皮的她
oran04
|
我未睇,不過.....霍生一向偶像派,啲戲麻麻,佢套他來了請閉眼,我要跳船
返而周迅啲戲得,但今次咁多負評
chita
|
周迅以前畫皮果個年代真係好得
宜家個樣變到有d怪(尤其眼同下爬)
皇帝又唔識做戲甘,
呢套真係麻麻地
bibi2013
|
oran04 發表於 18-8-21 11:57
我未睇,不過.....霍生一向偶像派,啲戲麻麻,佢套他來了請閉眼,我要跳船
返而周迅啲戲得,但今次咁 ...

他來了請閉眼好睇喎
nainaitze
|
覺得周迅同霍建華做戲都麻麻地 ,睇宣傳海報,周個樣好膠更加唔會睇
bibi2013
|
peggy65 發表於 18-8-21 11:47
系呀! 出場果一刻塊面勁膠,做戲表情硬

可能因為膠,做唔到太多表情
chita
|
peggy65 發表於 18-8-21 11:37
有冇jm 一樣唔會再追,
尋晚一口氣睇了五集,
服飾化妝唔靚,節奏慢,

d衫同延禧差好遠,
如成套戲都好似陰陰沈沈甘
WChan
|
睇左延禧有比較, 覺得周迅好老, 把聲又老牛, 真係有D 失望
sambb
|
之前朝早無線重播紅高梁, 已經好膠。
最慘人地珠肉在前實會比較。
睇哂延嬉先算, 費事精神分裂。
心肝寶貝仔
|
我都覺得麻麻
wyl
|
我未知開唔開如懿,追埋延禧再睇吓如懿口碑先決定。
ingong
|
jm 咁講可以唔使咁快開如懿了