我部九陽碗機壽終正寢.....

麟媽媽
|
用咗差不多兩年,相信係電路板出咗問題,㩒唔著了!
大家有乜好介紹?我都係想用返坐枱式洗碗機,唔知邊隻牌子好?
超級特務
|
節哀
鄰居用緊大P, 好似幾好。
TingTing
|
都算捱得,我媽果部用左-年咋!
|
麟媽媽 發表於 18-8-21 12:45
大家有乜好介紹?我都係想用返坐枱式洗碗機,唔知邊隻 ...

我又差唔多用左兩年,上月玩完按制無反應
Siuchoi
|
回覆 麟媽媽 的帖子

我都係九陽轉大P, 但要搵師傅駁喉~ 淘寶的, 幾好用。
mctl1995
|
我嗰部又係用咗差唔多兩年,一個月前又係㩒唔著,我後來大力d按佢,每次都係大力d按佢,按多幾下,托賴而家仲用緊。
wcpcelia    發表於 18-8-21 16:12
麟媽媽
|
Siuchoi 發表於 18-8-21 12:55
回覆 麟媽媽 的帖子

我都係九陽轉大P, 但要搵師傅駁喉~ 淘寶的, 幾好用。

駁入水喉?都是座枱架?
fennieng
|

fb有教點㩒返著
麟媽媽
|
mctl1995 發表於 18-8-21 12:56
我嗰部又係用咗差唔多兩年,一個月前又係㩒唔著,我後來大力d按佢,每次都係大力d按佢,按多幾下,托賴而家 ...

我好大力試過都係唔得囉
麟媽媽
|
fennieng 發表於 18-8-21 12:57
fb有教點㩒返著

係?FB邊度啊?
youhello507
|

呢部嘢成日壞嘅

麟媽媽
|
[email protected] 發表於 18-8-21 12:55
我又差唔多用左兩年,上月玩完按制無反應

我部又係咁!
cathy-tse
|

真係太浪費只係用咗兩年我覺得真係唔好
tsung
|
youhello507 發表於 18-8-21 12:59
呢部嘢成日壞嘅

之前好多jm都咁講
Yibu
|
大P幾好呀!啱人小小既家庭。
VANYIN
|

如果夠位就西門子座枱,即細S;可以先約cf上門睇位,無問題先買機。
fennieng
|
麟媽媽 發表於 18-8-21 12:58
係?FB邊度啊?

https://www.facebook.com/reneeyip/videos/10160573847785364/
1仔1女
|
我嗰部都差不多兩年,早幾個月感應有d問題,平時唔覺意開門會停,而家唔識停,咁我又唔覺好大問題,照用
liuliu
|
認真的!大家比d耐性,㩒多2、30下就會著番架喇。對住九仔,真係無奈!我們都物色緊其他機。
麟媽媽
|
cathy-tse 發表於 18-8-21 13:02
真係太浪費只係用咗兩年我覺得真係唔好

但千零蚊用兩年唔使洗碗我又覺得OK喎