用返以往既奶泵牌子定係試下THE ONE?

luv_miyuko
|
第一胎買過Avext 單泵同雙泵, TT, 六甲村, 花左好多錢, 最後試到9+最夾自己.今胎要買過部本想買返9+, 但唔知會唔會已過氣, 諗緊試唔試下網上不停討論既優合the one, 但又怕好似第一胎咁試黎試去晒晒d 錢.

有冇用家俾點意見? 謝謝
stella_stellala
|
luv_miyuko 發表於 18-8-21 16:40
第一胎買過Avext 單泵同雙泵, TT, 六甲村, 花左好多錢, 最後試到9+最夾自己.今胎要買過部本想買返9+, 但唔 ...

我用緊優合The One,so far都ok

最近新出既Cimilre S5,聽人講好似幾好咁
luv_miyuko
|
暫時網上對the one 評論幾好
bbbchoco
|
用了the one之後,好後悔比左二千幾銀買swing maxi
luv_miyuko
|
bbbchoco 發表於 18-8-31 06:14
用了the one之後,好後悔比左二千幾銀買swing maxi

咁誇張 咁聽落試得過喎
請問使唔使買埋組免提配件?
bbbchoco
|
luv_miyuko 發表於 18-8-31 11:34

咁誇張 咁聽落試得過喎

我用medela配件咋。但部機系好用

the one免提有買但未開封
luv_miyuko
|
bbbchoco 發表於 18-8-31 15:47
我用medela配件咋。但部機系好用

the one免提有買但未開封

好的,多謝你既分享
timtamgal
|
luv_miyuko 發表於 18-8-21 16:40
第一胎買過Avext 單泵同雙泵, TT, 六甲村, 花左好多錢, 最後試到9+最夾自己.今胎要買過部本想買返9+, 但唔 ...

想問spectra 機可以配優合喇叭嗎?我同你一樣唔想買咁多機