你地仲有冇玩switch呀?

Carsonbb0800
|
玩緊咩game好玩
琋琋媽媽
|
Carsonbb0800 發表於 18-8-21 16:49
玩緊咩game好玩

Overcooked2..太鼓
winghei豬
|
Carsonbb0800 發表於 18-8-21 16:49
玩緊咩game好玩

玩緊mario kart
請問有無人知有無啲啱較細既小朋友玩,係想party時玩的,謝謝
Big_yan1999
|
無 放左係度封塵 好想問下仲有無咩新game岩大人玩呢
shirley94922
|
winghei豬 發表於 18-8-21 16:51
請問有無人知有無啲啱較細既小朋友玩,係想party時玩的,謝謝
...

12switch?
Kiko仔
|
Big_yan1999 發表於 18-8-21 17:18
無 放左係度封塵 好想問下仲有無咩新game岩大人玩呢

推薦以下兩個,

「《牧場物語》之父」和田康宏公佈了全新作品《小龍咖啡館》(Little Dragons Café),對應 PS4/Switch 平台,預定8月30日發售。

大神 絕景版

Kiko仔
|
...

GO VACATION
依隻少人講,但係唔錯架,

days.bb
|
情人節時買比老公,封緊塵,好似只係開過兩次黎玩
bowling2004
|
玩緊overcooked 2, 晚晚同老公玩,笑到黐線
BBmaruko
|
重玩緊!差唔多日日都會開黎玩一陣
heiheiada
|
...
Just dance 2018 可以用手機當手制, up to 6 個 players,而且有 kid mode。

Mario tennis Ace 可以有 4 players
winghei豬
|
Kiko仔 發表於 18-8-21 17:45
GO VACATION

啱玩喎
for啲幼稚園生,呢隻啱啲定just dance易控制啲? 諗住遲啲生日party一齊阮
thanks
winghei豬
|
heiheiada 發表於 18-8-21 19:02
Just dance 2018 可以用手機當手制, up to 6 個 players,而且有 kid mode。

有kid mode,啱我啊!諗住生日party小朋友一齊玩
sfuhsg
|
bowling2004 發表於 18-8-21 17:52

你就好
我果個係晚晚被迫同我玩
kit2004
|
我拎左呀仔部機依家先玩mario odyssey, 乜mario依家難玩到甘。有d關要呀仔幫我。但我欠一個月亮拎唔到。睇u tube都唔得。d人好勁可以玩晒
|
bowling2004 發表於 18-8-21 17:52

Overcooked我一個人玩玩到好似痴線咁
|
GO VACATION

正wor,下次出去買先
waiiwaii0611
|
GO VACATION

幾好喎,新出架?
豬米米
|
GO VACATION

琴日買咗黎玩mini game黎都唔錯
Kiko仔
|
winghei豬 發表於 18-8-21 20:13
啱玩喎
for啲幼稚園生,呢隻啱啲定just dance易控制啲? 諗住遲啲生日party一齊阮
thanks

如果幼稚園,just dance 啱玩d。