今日BK發生咩事? 咁紅嘅。。

做人要開心
|

今日BK發生咩事呢?

先有隔離板"懷孕前後"有條友問單程證未批,可唔可以係公立醫院生仔。之後依到又有人話歡迎香港新移民。

係未有打手呀?
waynewon
|
一向都有,平時我當自己時運高睇唔到,近排七月,確係多咗。
sushiroll
|
做人要開心 發表於 18-8-21 19:00
今日BK發生咩事呢?

先有隔離板"懷孕前後"有條友問單程證未批,可唔可以係公立醫院生仔。之後依到又有人話 ...

我睇左歡迎香港新移民個post, 發現其實一路BK都有不少國內媽媽, 之前仲有個阿仔色弱, 話香港教育冇support, 好差
wcpcelia    發表於 18-8-22 10:01
終極熊貓
|
呢度不嬲都好紅~
sadsam    發表於 18-8-22 09:21
MM2H
|
bk係社會縮影,香港而家發生緊咩事,bk都有反映
終於開到啦
|
終極熊貓 發表於 18-8-21 19:06
呢度不嬲都好紅~

Edithcsm
|
一向都有人唯恐天下不亂
龍蕊
|

有乜咁出奇?唔好以為港媽好巴閉,好快香港係大媽天下,到時港媽一定俾人鬧返轉頭(emoji)

triplek
|
終極熊貓 發表於 18-8-21 19:06
呢度不嬲都好紅~

點解唔返去自己既論壇?
做人要開心
|
waynewon 發表於 18-8-21 19:05

peonica
|
真係多左好多。
搞到冇乜心機再玩,同班大媽溝通唔到,永遠用自己的方式去生活,永遠係別人的錯,恬不知恥,面皮厚過恐龍皮,開口埋自己出生地點勁點勁,香港點差,但個身體又好誠實地响香港,拎盡香港著數,綜緩呀,公屋呀,又唔見佢鬧。

所以香港人一定要團結,唔係俾人洽到上心口。
hellohelloruby    發表於 18-8-22 09:16
cool2000hk
|
peonica 發表於 18-8-22 01:01
真係多左好多。
搞到冇乜心機再玩,同班大媽溝通唔到,永遠用自己的方式去生活,永遠係別人的錯,恬不知恥 ...

佢地金句:
要不是我們來港消費你們就完了。
來香港生仔幫助提升香港出生率。
我們小孩來香港讀書可免殺校。
...........…
peonica
|
cool2000hk 發表於 18-8-22 01:08
佢地金句:
要不是我們來港消費你們就完了。
來香港生仔幫助提升香港出生率。
其實佢地去到地球邊個角落都惹人討厭,佢地來就真係完蛋啦。
babyhowie
|
地球已被殲滅中
wsyggk
|
peonica 發表於 18-8-22 01:01
真係多左好多。
搞到冇乜心機再玩,同班大媽溝通唔到,永遠用自己的方式去生活,永遠係別人的錯,恬不知恥 ...

仲未計明明係大媽但唔認自己係嗰d,真係見識到咩叫無耻就無敵

peonica
|
wsyggk 發表於 18-8-22 02:31

仲未計明明係大媽但唔認自己係嗰d,真係見識到咩叫無耻就無 ...
佢哋從不知什麼叫‘醜’ ,淨係識‘錢’
BBgaga
|
triplek 發表於 18-8-21 19:39
點解唔返去自己既論壇?

因為....
「沒有我 你的論壇也倒閉」
JoanaL
|
好亂呀
crystal媽咪
|
waynewon 發表於 18-8-21 19:05

kavenzou
|
sushiroll 發表於 18-8-21 19:06
我睇左歡迎香港新移民個post, 發現其實一路BK都有不少國內媽媽, 之前仲有個阿仔色弱, 話香港教育冇support ...

係咪話吾應該黑板嗰個post?我只睇左少少,原來佢係陸媽,吾怪得感覺怪怪地