幾時開始爆瘡?

dolldollk
|
本身暗瘡底, 一有咗就少咗好多暗瘡, 而家6週幾突然feel到好似又想爆瘡 話比我聽唔係真既
贏在起跑線
|
我知道有冇耐就開始爆
爆到12,13週就開始減少,但都仲有生
珍惜眼前
|
順其自然唔好諗咁多
bchuma
|
dolldollk 發表於 18-8-21 20:26
本身暗瘡底, 一有咗就少咗好多暗瘡, 而家6週幾突然feel到好似又想爆瘡 話比我聽唔係真 ...

有點懷孕皮膚會變好噶。
dolldollk
|
贏在起跑線 發表於 18-8-21 21:32
我知道有冇耐就開始爆
爆到12,13週就開始減少,但都仲有生

我仲暗喜有咗竟然無爆瘡, 而家就生毒瘡 會減少我都無咁驚
dolldollk
|
珍惜眼前 發表於 18-8-21 21:45
順其自然唔好諗咁多

好大粒呢
dolldollk
|
bchuma 發表於 18-8-21 21:52
有點懷孕皮膚會變好噶。

我上2星期真係覺得好咗架
Chingyeeyeee
|
dolldollk 發表於 18-8-21 20:26
本身暗瘡底, 一有咗就少咗好多暗瘡, 而家6週幾突然feel到好似又想爆瘡 話比我聽唔係真 ...

我本身係極少生暗瘡,到左12週開始淨係下爬爆,爆到20週倒自己退晒,到依家31週都冇爆,希望keep住啦,爆瘡真係好sad
dolldollk
|
Chingyeeyeee 發表於 18-8-21 22:28
我本身係極少生暗瘡,到左12週開始淨係下爬爆,爆到20週倒自己退晒,到依家31週都冇爆,希望keep住啦,爆 ...

我下巴同一個位爆咗3粒毒!! 你個個係仔定女啊?
爆瘡超sad
pussykat
|
一粒都冇爆,仲好過懷孕前
珍惜眼前
|
dolldollk 發表於 18-8-21 22:05
好大粒呢

好快就過去啦
|
dolldollk 發表於 18-8-21 22:30
我下巴同一個位爆咗3粒毒!! 你個個係仔定女啊?
爆瘡超sad
...

不過爆下爬都好過爆面既我果個仔仔泥架
dolldollk
|
pussykat 發表於 18-8-21 22:37
一粒都冇爆,仲好過懷孕前

我都想
dolldollk
|
珍惜眼前 發表於 18-8-21 22:46
好快就過去啦

望係咁望
dolldollk
|
Chingyeeyeee 發表於 18-8-21 22:47
不過爆下爬都好過爆面既我果個仔仔泥架

我面都有, 不過比下巴個幾粒搶哂鏡 唔通仔同女同爆瘡有關係...
|
dolldollk 發表於 18-8-22 08:46
我面都有, 不過比下巴個幾粒搶哂鏡 唔通仔同女同爆瘡有關係...

haha 唔關事架,係荷爾蒙影響,我識人陀仔皮膚都好靚
haha748494
|
陀B唔一定會爆瘡,但要爆都無辦法。飲食清淡D。
dolldollk
|
Chingyeeyeee 發表於 18-8-22 16:02
haha 唔關事架,係荷爾蒙影響,我識人陀仔皮膚都好靚

咁我望本身自己d荷爾蒙本身亂可以抵消返
dolldollk
|
haha748494 發表於 18-8-22 16:39
陀B唔一定會爆瘡,但要爆都無辦法。飲食清淡D。

今日好似無爆得咁勁!!d暗瘡可能見到我出post
haha748494
|
回覆 dolldollk 的帖子

睇黎post威力無窮,haha.