你們地間集運公司要隔幾耐先可以拎貨?

ansonbbb
|
由集齊至去集運公司。幾多日先拎到到貨?
一般用幾多日?

謝分享
claudiaman_86
|
ansonbbb 發表於 18-8-21 20:54
由集齊至去集運公司。幾多日先拎到到貨?
一般用幾多日?

我係送貨去公司或住宅,今日寄後日到
Wingli121
|
我個間如果今日中午集齊哂出貨...一般聽日3~4點會收到訊息到自取點
有時都等兩日
Bling11
|
都係兩三日咁上下,如果順豐就一兩日
ansonbbb
|
Wingli121 發表於 18-8-22 12:26
我個間如果今日中午集齊哂出貨...一般聽日3~4點會收到訊息到自取點
有時都等兩日 ...

請問邊間甘快?
Wingli121
|
buyup
nsk65
|
回覆 ansonbbb 的帖子

我用神洲,尋日上午打包,今晚放工6點已經通知我,到貨可以取件。
FeiFei829
|

用BUYUP 上門就琴日打包, 今日下午6-7:00收到
當然唔係次次都係, 但基本上都可以
Wingli121
|
我都係ar.... 集完出貨 第2日到自取點
收工就拎得
secretmoss525
|
nsk65 發表於 18-8-22 23:56
回覆 ansonbbb 的帖子

我用神洲,尋日上午打包,今晚放工6點已經通知我,到貨可以取件。 ...

神洲轉左自己做物流之後次次都要我等一星期先收到貨( 我送工商地址,附近有自取點都唔明點解要一星期)今個星期轉左另一間,琴日3點幾打包,今日12點已經收到短信可以去拎。
lyh80115
|
下午5點截,第2日送上公司。
ansonbbb
|
lyh80115 發表於 18-8-24 17:34
下午5點截,第2日送上公司。

我等左三日先到貨..
qs8193
|
Wingli121 發表於 18-8-22 12:26
有時都等兩日 ...

我前天中午12點淘寶買碌架床,昨天3點半已到上水
hohoho2013
|
噚日畀錢合併出貨,剛剛收到sms可以攞貨
pandaz0062
|
下午5點截,第2日下午到自取點
小雄維尼
|
新世代1-6 下午4點前拍, 通常第日5點前到自提
Wingli121