除左G20XX, 邊度多西裝?

a__lien
|

我身型比較削,G2000多數的西裝都大件左少少,或者顯老氣。

除了G2000,jm們仲有咩好介紹?
BBJOJO
|
a__lien 發表於 18-8-21 23:15
我身型比較削,G2000多數的西裝都大件左少少,或者顯老氣。

playlord
meek
|
Playlord x2,如果唔需要太 formal,Goodson ladies 都好靚,呢兩間都係減價先抵買
wcpcelia    發表於 18-8-22 10:01
合桃酥
|
我老公又高又瘦,去咗Zara試,著到佢好型
tsung
|
AT Twenty
CINDYC
|

Durban
teaspoon
|
男?Zara 經濟啲又型仔啲。slim cut
未穿都覺你靚
teaspoon
|
合桃酥 發表於 18-8-21 23:52

好同意。好啱廋身形
wcpcelia    發表於 18-8-22 17:01
meek
|
合桃酥 發表於 18-8-21 23:52

歐洲碼嘅西裝唔係人人著得好睇
ngwong2
|

旺角荷里活商埸
a__lien
|
teaspoon 發表於 18-8-22 09:36
男?Zara 經濟啲又型仔啲。slim cut
未穿都覺你靚

我係女呀
teaspoon
|
a__lien 發表於 18-8-22 12:20
我係女呀

廋身形著咩都好睇。行一轉Zara 啦