誠聘兼職翻譯員 (只需文字上翻譯, 多種語言選擇)

supertvfans
|
大家好, 由於我手上有一堆純中文或純英文的句子想翻譯做以下語言:
- 中文 --> 英文
- 中文或英文 --> 西班牙文
- 中文或英文 --> 德文
- 中文或英文 --> 法文
- 中文或英文 --> 意大利文
- 中文或英文 --> 葡萄牙文
- 中文或英文 --> 俄文

另外, 亦希望可以搵到 JM 對翻譯中文或英文做以下語言有能力及興趣:
- Dutch
- Greek
- Czech
- Swedish
- Danish
- Finnish
- Norwegian
- Hungarian
- Polish
- Romanian

每譯一句句子都會有酬勞, 每日/ 每星期 / 每月出糧俾你都可以 (詳細出糧安排可以再傾).

你可以係世界上任何地方寫都無問題 (例如係屋企或者搭緊車時寫一樣可以), 唔需要去特定地方返工, 而因為每個月(甚至每個星期) 都不斷會有野要翻譯, 呢份工作可以話係長做長有的.

如果你對以上其中一個翻譯組合有興趣的話, 歡迎你隨時 PM 我 (請註明你係想由咩文譯做咩文), 謝謝你! :)
supertvfans
|
UP
karmanobasi319
|
supertvfans 發表於 18-8-22 00:31
大家好, 由於我手上有一堆純中文或純英文的句子想翻譯做以下語言:
- 中文 --> 英文
- 中文或英文 --> 西班 ...

pm please

可以中文轉英文
supertvfans
|
karmanobasi319 發表於 18-8-22 08:41
pm please

可以中文轉英文

已 PM, 請查收, 謝謝你.
happy200711
|
已PM咗你:)
supertvfans
|
happy200711 發表於 18-8-22 09:04
已PM咗你:)

已回覆 PM, 請查收, 謝謝你.
kazizi
|
- 中文 --> 英文

日文需要嗎?
supertvfans
|
kazizi 發表於 18-8-22 11:34
日文需要嗎?

暫時唔需要日文, 如果你有興趣我列出的語言翻譯, 可以 PM 我, 謝謝你.
supertvfans
|
UP
tailovetnb
|
有興趣中文—英文
supertvfans
|
tailovetnb 發表於 18-8-22 22:41
有興趣中文—英文

已 PM, 請查收, 謝謝你.
florapang0426
|
我可以中>英,英>中
faye_mum
|
i m interrsted in chinese to english and vice versa, would u pls pm me the details?
supertvfans
|
florapang0426 發表於 18-8-23 10:54
我可以中>英,英>中

已 PM, 請查收, 謝謝.
kame3333
|
中文 --> 英文
英文 --> 中文

兩樣都得,工作效率快,大學英文系畢業,PM PLZ
StepStep504
|
我可中-->英 , 英--->中
supertvfans
|
StepStep504 發表於 18-8-23 16:31
我可中-->英 , 英--->中

剛已 PM, 請查收, 謝謝.
supertvfans
|
kame3333 發表於 18-8-23 16:07
中文 --> 英文
英文 --> 中文

剛已 PM, 請查收, 謝謝.
janjanww
|
- 中文 --> 英文

你好。我可以中譯英,英譯中。有數年翻譯經驗。請 pm. thanks!
helloauntie
|
中》英
英》中
Please pm